Populære sporter
All sport
Vis alt

Gladnyhet til VIF-fansen: – Det har vært en lang reise

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 26/07/2021 klokken 21:33 GMT+2

Mandag kveld kom Vålerenga med en ordentlig god nyhet til supporterne: Vidar Örn Kjartansson trener med resten av laget og er tilbake i kamp om kort tid.

Vidar Örn Kjartansson

Foto: NTB

For drøye to uker siden kunne Discovery melde at Vidar Örn Kjartansson, som har vært ute med en bruddskade i foten i over to måneder, ikke var tilbake på minumum noen uker til. Discovery møtte islendingen selv på Initility Arena etter trening, og spissen kunne da fortelle at han snart kunne løpe på feltet igjen.
– Jeg har vært på gymmen i tre uker nå, der jeg har jobbet veldig hardt. Nå venter jeg bare på grønt lys, så jeg kan begynne å løpe igjen, sa han til Discovery.
Nå, 12 dager etter Kjartansson-oppdateringen, kan Vålerenga bekrefte at 31-åringens returdato er rett rundt hjørnet.
– Foten kjennes veldig bra ut, men det har vært en lang reise og jeg kan nesten ikke vente med å være tilbake på banen. Jeg håper å være klar om en ukes tid. Jeg er ikke vant til å være skadet, så det har vært vanskelig, sier han til egen klubb.
Klubben ser for seg at spissen blir klar til Eliteserie-kampen mot Tromsø 15. august. Vålerenga spiller to kamper før den tid, nemlig returoppgjøret mot Gent førstkommende torsdag og 2. runde i cupen mot Ullern på søndag.
Konkurransen på topp er reel, etter at Henrik Udahl har scoret jevnt og trutt som Kjartansson-vikar. Til Discovery tidligere denne måneden la ikke Vidar Örn Kjartansson skjul på at han er nummer én på topp for Enga.
– Jeg er Vålerengas førstespiss. Henrik gjør en god jobb, så det er ikke bare for meg å rusle inn på laget igjen, men jeg er her for å spille hver eneste kamp. Det er et godt tegn at en klubb har andre gode spillere i køen når det oppstår skader, sa han overfor Discovery.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame