For drøye to uker siden kunne Discovery melde at Vidar Örn Kjartansson, som har vært ute med en bruddskade i foten i over to måneder, ikke var tilbake på minumum noen uker til. Discovery møtte islendingen selv på Initility Arena etter trening, og spissen kunne da fortelle at han snart kunne løpe på feltet igjen.
– Jeg har vært på gymmen i tre uker nå, der jeg har jobbet veldig hardt. Nå venter jeg bare på grønt lys, så jeg kan begynne å løpe igjen, sa han til Discovery.
Eliteserien
VIF-stjernen kjemper mot klokka – dette sier han om RBK-kampen
17 TIMER SIDEN
Nå, 12 dager etter Kjartansson-oppdateringen, kan Vålerenga bekrefte at 31-åringens returdato er rett rundt hjørnet.
– Foten kjennes veldig bra ut, men det har vært en lang reise og jeg kan nesten ikke vente med å være tilbake på banen. Jeg håper å være klar om en ukes tid. Jeg er ikke vant til å være skadet, så det har vært vanskelig, sier han til egen klubb.
Klubben ser for seg at spissen blir klar til Eliteserie-kampen mot Tromsø 15. august. Vålerenga spiller to kamper før den tid, nemlig returoppgjøret mot Gent førstkommende torsdag og 2. runde i cupen mot Ullern på søndag.
Konkurransen på topp er reel, etter at Henrik Udahl har scoret jevnt og trutt som Kjartansson-vikar. Til Discovery tidligere denne måneden la ikke Vidar Örn Kjartansson skjul på at han er nummer én på topp for Enga.
– Jeg er Vålerengas førstespiss. Henrik gjør en god jobb, så det er ikke bare for meg å rusle inn på laget igjen, men jeg er her for å spille hver eneste kamp. Det er et godt tegn at en klubb har andre gode spillere i køen når det oppstår skader, sa han overfor Discovery.
Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
04/10/2022 KLOKKEN 16:24
Eliteserien
Se høydepunktene fra målkalaset
02/10/2022 KLOKKEN 20:33