Det skriver klubben på sine nettsider.
– Jeg har hatt tre riktig gode år i Norge og har et veldig godt forhold til alle i klubben. Vi har vært en sterk og sammensveiset enhet i det sportslige apparatet, men familien er kommet i den situasjonen at avstanden hjem til Danmark har blitt for stor og vi er takknemlige for at muligheten til å vende hjem bød seg nå, sier Brydegaard.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
Etter tre år i klubben vender dansken hjem 1. april.
– I en eller annen form håper jeg å komme tilbake til FK Haugesund i fremtiden, det være seg på ferie- eller i jobbsammenheng. Det er også godt å vite at jeg forlater laget i veldig god stand og at det i mine øyne går en spennende fremtid i møte, sier Brydegaard.
Da 36-åringen kom til Haugesund i 2018 var det som utviklingssjef i klubben. De siste to årene har han jobbet som assistent under Jostein Grindhaug.
– Sebastian og jeg har hatt et veldig tett og godt samarbeid de to siste årene. Han er en meget dyktig trener som har avlastet meg mye i forbindelse av organiseringen av treningshverdagen og vært en god sparringspartner i fotballfaglige spørsmål. Samtidig må vi respektere at familien alltid kommer først og at han må ta hensyn til at tidspunktet for å returnere til Danmark er kommet nå, sier Grindhaug.
Brydegaard har sin siste arbeidsdag i FK Haugesund 31. mars.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33