Det bekrefter Sørlandsklubben på sine hjemmesider.
– Det har vært noen utrolig innholdsrike år, med store oppturer og noen tunge nedturer. Det har vært gøy, men samtidig utrolig krevende. Jeg merker at det har tatt på, jeg er rett og slett veldig sliten. Med samboer og to små barn hjemme så følte jeg tiden var inne for å overlate styrelederansvaret til noen andre, sier Langeland.
Langeland har vært både styreleder i Start En Drøm og daglig leder i Start siden påsken 2018. Ny styreleder er Robin Reed, mens Christoper MaConnacher overtar som daglig leder.
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
EN TIME SIDEN
– Robin har vært engasjert hele veien, men spesielt etter at Corona-pandemien kom har han vært sentral i jobben som nå gjøres for at Start skal komme seg gjennom dette. Jeg er veldig trygg på at han vil gjøre en god jobb som styreleder. Christopher har vært administrativ leder i ett år nå og det er naturlig at han tar over ansvaret for den daglige driften.
– Klubben er i en veldig krevende situasjon nå, men jeg er trygg på at de to, sammen med resten av de ansatte og styrene, vil gjøre en god jobb for klubben fremover, sier Langeland.
Langeland ble ansatt som styreleder i Start En Drøm i 2017, en periode hvor gultrøyene satset tungt økonomisk. Siden den gang har klubben rykket opp, ned og så opp igjen til Eliteserien.
– Det siste året har vært ekstremt. Nedrykket i 2018 var blytungt, og satte klubben i en tøff situasjon. Så kom Rekdal-saken, som var utrolig krevende for klubben, men til slutt så endte altså året med opprykk etter tidenes drama, sier Langeland.
Fremover skal han bruke mer tid med familien, men han vil fortsatt bidra i Start.
– Det er naturlig at jeg er med en del nå for å sørge for at overgangen går så bra som mulig, og så vil jeg naturligvis bidra så godt jeg kan i fremtiden også. Men Robin tar nå over som styreleder, så bidrar jeg på lik linje med de andre styremedlemmene i Start En Drøm.

Reagerer på seriestart-debatten: – Det er et sykdomstrekk

Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
4 TIMER SIDEN