Populære sporter
All sport
Vis alt

Går inn med høye summer i RBK – samme dag som årsmøtet

Sondre Skandsen

Oppdatert 13/02/2020 klokken 14:23 GMT+1

TrønderEnergi går inn med hele 12 millioner kroner, og det på samme dag som konsernsjefen deres stiller som styreleder i Rosenborg.

Rosenborg

Foto: Scanpix

Det er Nettavisen som får bekreftet nyheten fra det store energiselskapet i Trøndelag.
Det skal være snakk om rundt 12 millioner kroner i året på en avtale som strekker seg over tre år. TrønderEnergi bekrefter altså nyheten samme dag som konsernsjefen deres, Ståle Gjersvold, er het kandidat for styrelederjobben i RBK etter Ivar Koteng.
Koteng har sittet åtte år i sjefsstolen på styrerommet i Trondheim, og han har tidligere meldt at han kommer til å forlenge sitt opphold på styrerommet.
TrønderEnergi understreker at de hadde gått inn med sponsoravtalen uavhengig av om Ståle Gjersvold hadde stilt som ny styreleder. De har også tatt opp internt om de kan være sponsor samtidig som styrelederen eventuelt har verv i begge organisasjoner.
– Vi har akkurat hatt en runde i styret på om TrønderEnergi kan være sponsor hvis Ståle blir styreleder. Et enstemmig styre, bestemte seg for at det går an, sier kommunikasjonsdirektør Stig Tore Laugen til Nettavisen.
Det er hele 25 akkrediterte pressefolk for å overvære årsmøtet torsdag kveld. Det har aldri vært så stor pågang på et møte i Rosenborg, og det er ingen tvil om at det er en viktig kveld for klubben.
Eurosport er selvsagt tilstede på Brakka gjennom hele dagen og sender direkte fra utenfor årsmøtet klokken 18:30. Du kan se intervjuer med aktuelle kandidater og RBK-personligheter her på Eurosport.no!
Sittende styreleder, Ivar Koteng, var ofte i hardt vær i fjor:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame