Scanpix

Går inn med høye summer i RBK – samme dag som årsmøtet

Går inn med høye summer i RBK – samme dag som årsmøtet

13/02/2020 13:44Oppdatert 13/02/2020 14:23

TrønderEnergi går inn med hele 12 millioner kroner, og det på samme dag som konsernsjefen deres stiller som styreleder i Rosenborg.

Det skal være snakk om rundt 12 millioner kroner i året på en avtale som strekker seg over tre år. TrønderEnergi bekrefter altså nyheten samme dag som konsernsjefen deres, Ståle Gjersvold, er het kandidat for styrelederjobben i RBK etter Ivar Koteng.

TrønderEnergi understreker at de hadde gått inn med sponsoravtalen uavhengig av om Ståle Gjersvold hadde stilt som ny styreleder. De har også tatt opp internt om de kan være sponsor samtidig som styrelederen eventuelt har verv i begge organisasjoner.

– Vi har akkurat hatt en runde i styret på om TrønderEnergi kan være sponsor hvis Ståle blir styreleder. Et enstemmig styre, bestemte seg for at det går an, sier kommunikasjonsdirektør Stig Tore Laugen til Nettavisen.

Det er hele 25 akkrediterte pressefolk for å overvære årsmøtet torsdag kveld. Det har aldri vært så stor pågang på et møte i Rosenborg, og det er ingen tvil om at det er en viktig kveld for klubben.

Eurosport er selvsagt tilstede på Brakka gjennom hele dagen og sender direkte fra utenfor årsmøtet klokken 18:30. Du kan se intervjuer med aktuelle kandidater og RBK-personligheter her på Eurosport.no!

Sittende styreleder, Ivar Koteng, var ofte i hardt vær i fjor:

Video - Studio reagerer på Koteng-intervju: – Mye jeg stusser ved her

02:34