Populære sporter
All sport
Vis alt

Fyrer løs mot RBK-ledelsen – stemples som illojal av Hareide

Espen Blaker

Oppdatert 22/01/2021 klokken 19:59 GMT+1

Gustav Valsviks seneste uttalelser faller ikke i god jord hos RBK-sjefen.

Gustav Valsvik, RBK.no

Foto: Other Agency

Gustav Valsviks RBK-karriere har ikke blitt som noen av partene så for seg. I fjor ble 27-åringen lånt ut til Stabæk etter å ha kun vært på banen én gang siden Åge Hareides ankomst.
Nå tar 27-åringen et kraftig oppgjør med sin arbeidsgiver, og det han mener er et bevisst taktisk spill fra klubbens side, i Adressa.
– En utfrysing og usynliggjøring av meg, for at jeg skal bli så lei at jeg til slutt drar, samtidig som at RBK får igjen penger for meg. Jeg lurer på hva arbeidsmiljøloven sier. Hadde dette skjedd i en vanlig bedrift, ville det ha blitt ramaskrik, sier Valsvik til avisen.
Midtstopperen hevder han ikke er den eneste i klubben som blir behandlet på denne måten.
– RBK har signert en kontrakt med meg. Den må de forholde seg til, og respektere. I det mener jeg at de må behandle meg som et likeverdig medlem av klubben. Det handler ikke om spilletid, men om sjansen til å trene og bli sett som de andre. Men slik fungerer det ikke. Jeg merker på trening at jeg nærmest er som luft å regne.
Valsvik sier han ikke har hørt fra RBK-trener Åge Hareide siden han ble satt ut av laget før Haugesund-kampen i september i fjor. Hareide mener på sin side at Valsvik blir coachet på samme måte som andre spillere, og stempler spillerens utbrudd som illojalt.
Valsvik har kontrakt med Rosenborg ut 2022. 27-åringen har vært linket til flere klubber denne vinteren, blant disse Stabæk, hvor han hadde et vellykket låneopphold i fjor høst.
picture

Utelukker ikke å gjøre Valsvik-overgangen permanent

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame