• Se Sarpsborg 08 - Odd søndag fra klokken 17.00 på discovery+
Med 480 kamper for Odd, er Steffen Hagen (35) mannen med flest opptredener for klubben gjennom historien. Bautaen fikk sin niende sesong i klubben spolert av en tåskade og påfølgende operasjon, men mot Brann 24. oktober var Hagen endelig tilbake på banen for Odd.
I et intervju med Discovery tidlig i september kunne Odd-kaptein fortelle at han fortsatt var et stykke unna en retur til fotballbanen. 35-åringen var også ærlig på at det var en sjanse for at han kom til å legge skoene på hyllen.
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
16 TIMER SIDEN
– Tanken om at jeg må finne på noe annet har slått meg. Jeg har et åpent sinn, og tror det er smart å tenke på ulike scenarioer. Men jeg har lyst til å spille noen år til og føler jeg har mer å bidra med, sa han til Discovery.

– Sugen på å spille videre

Nå, en drøy måned etter at han returnerte på banen, kan Steffen Hagen fortelle at han har bestemt seg for å fortsette som fotballspiller. I et intervju med Telemarksavisa svarer stopperen følgende på spørsmål om han har bestemt seg for å fortsette å spille neste år:
– Ja, det har jeg for så vidt gjort. Jeg er sugen på å spille videre, bekrefter han overfor lokalavisen.
Hagen er på utgående kontrakt i Odd, men er i god dialog med klubben om en forlengelse. Han har foreløpig ikke fått noe nytt kontraktsforslag på bordet, men er trygg på at partene kommer til enighet.
Discovery har vært i kontakt med Steffen Hagen, men han ønsker ikke å si noe om saken før han har fått et kontraktsforslag og «forhåpentligvis» blitt enig med klubben.

Nornes fornøyd

Odds hovedtrener Jan-Frode Nornes er godt fornøyd med å ha veteranen tilbake på banen, og sier samtidig at det sannsynligvis ikke kommer til å bli noe problem å komme til enighet om ny kontrakt.
– Først og fremst er det gledelig å ha Steffen tilbake. Han har vært igjennom operasjon og jobbet hardt over lang tid. Han har selv gjort en fantastisk jobb. Det er to parter som er interessert, og da pleier det som regel å løse seg. Dette er veldig positivt for oss, sier Nornes til TA.
Odd har gjennom store deler av sesongen vekslet på hvem som har spilt ved siden av omskolerte Magnus Lekven på stopperplass. Både Odin Bjørtuft og Solomon Owusu har bekledd plassen ved siden av den tidligere VIF-spilleren.
I de to siste kampene har derimot Steffen Hagen tredd inn som makkeren til Lekven i de bakre rekker.
  • Søndag fra kl. 17:00 kan du se Sarpsborg 08 mot Odd på discovery+
Sett denne?

Kaster ut et navn som mulig Knutsen-erstatter i Glimt

Eliteserien
Dette er årets mål i Eliteserien og OBOS-ligaen
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
18 TIMER SIDEN