Det betyr at seriestarten kan gå uten Odds viktige kantspiller. Trener Jan Frode Nornes innrømmer overfor Telemarksavisa at han trolig må klare seg uten Rashani i tirsdagens oppgjør mot Sandefjord. Varden meldte nyheten først.
– Ja, jeg frykter det. Det må jeg ærlig innrømme. At han kjenner noe på den siste ordentlige treninga før seriestart, er maks uflaks. Vi har et håp om at det var forsmak på en krampe, men det var ikke noe hyggelig syn å se det, sier han til avisen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
2 TIMER SIDEN
Sportssjef Tore Andersen tør imidlertid fortsatt være optimistisk.
– Det er litt ukjent ennå hva det er, så vi må se det litt an. Så vidt meg bekjent har vi ikke konkludert ennå. Han hadde en kjenning og gikk av, men vi håper og må bare ta det som det er. Forhåpentlig er det ikke så alvorlig som man kunne frykte, sier han til Eurosport.no.
Han varsler nye undersøkelser mandag, og krysser fingrene for at det kommer en gladmelding.
– Jeg aner ikke nå. Må bli sjekket nærmere, skriver Rashani selv i en SMS til TA.
I de to neste kampene har Odd Strømsgodset borte 21. juni, før Dag-Eilev Fagermo tar med sine nye elever til Skien 24. juni.
I Eurosports tabelltips, der Odd ble plassert som nummer 13, listet kommentator Kenneth Fredheim og ekspert Tor Ole Skullerud opp følgende under punktet svakheter:
– Rashani holder topp kvalitet i Eliteserien, men bak han mangler Odd gode alternativer på kant. Og nettopp vingspillet er veldig vesentlig i Odd-stilen.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport å få en kommentar fra Nornes.
Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
3 TIMER SIDEN