Til tross for at Aalesund slapp inn hele fem mål mot Molde i fredagens treningskamp på Aker stadion, var det noe annet som fikk Lars Bohinen til å rynke på nesa.
Etter 21 minutter spilt skulle nemlig Holmbert Fridjonsson foreta en enkel vending, men isteden gikk kraftspissen ned for telling med et skrik. AaFK-spissen måtte bæres av banen og ble sendt rett til sykehus for undersøkelse.
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
4 TIMER SIDEN
Det skriver Sunnmørsposten.
Senere lørdag kom Aalesund med en pressemelding hvor de skriver at Fridjonsson har pådratt seg en «bonebruise» og at leddbåndene i kneet er intakt.
– Jeg er fast bestemt på å komme tilbake sterkere enn noen gang. Dette skal gå fint, sier en optimistisk Holmbert Fridjonsson.
Han forventes tilbake i full trening om seks uker.
Tidligere lørdag skrev sportssjef i Aalesund Bjørn Melland dette i en SMS til Eurosport:
– Fridjonsson utredes i helga. Vi vil komme med informasjon når konklusjonen er klar.

Fryktet korsbåndskade

Ingen andre spillere skal ha gått i duell med Fridjonsson da skaden inntraff, men flere av dem som var i nærheten hørte en "klikkelyd" fra kneet til kraftspissen
– Han var på sjukehuset og fikk tatt røntgen, men trolig er det snakk om en korsbåndskade. Hvis det er tilfellet, da er vi i alvorlig trøbbel når det gjelder spissposisjonen. Nå må vi ha to spisser som er på et bra nivå, sier trener Lars Bohinen til Sunnmørsposten.
Etter salget av Pape Habib Gueye i fjor, kom skaden på Fridjonsson mildt sagt ubeleilig for de nyopprykkede tangotrøyene. Nå tyder alt på at sunnmøringene må på spissjakt før sesongen braker løs i april.
– Vi har noen navn å forholde oss til, men det er ikke like lett å få tak i en slik type spiss. Nå må vi virkelig mobilisere i klubben, sier Bohinen til avisen.
Hør hva ekspertene sa om Aalesund sine sjanser i Eliteserien etter at opprykket var et faktum.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49