Kristiansund - Brann: 1-1
Det så lenge ut til at det skulle bli målløst i kampen mellom Kristiansund og Brann. Men rett etter timen spilt var det hjemmelaget som kunne slippe jubelen løs etter en suser fra Amahl Pellegrinos straffescoring. Kort tid etter fikk Bamba et etterlengtet mål, før Brann ble snytt for straffe da skuddet til Bamba traff armen til Aliou Coly.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 PÅ 18:31
– Det er soleklart!, sa Tobias Heintz, som var gjest i studio.
– Den er klokkeklar. Det er ikke.. Det er bare uheldig. Jeg skal ikke si noe mer. På det nivået her, så skal ikke det være mulig, sa en frustrert Brann-trener etter kampen, og dro frem situasjonen i forkant av 1-0-scoringen til KBK.
– Det er en og en halv meter offside på målet deres, så kommer det der i tillegg. Jeg er overrasket hvis det ikke er straffe til Robert (Taylor) også, hvor både han og jeg ender opp med gult kort, sa han.
Se hele intervjuet med en frustrert Ingebrigtsen. Saken fortsetter under:

Frustrert Brann-sjef: – Skal ikke være mulig

– Ja, den er jo fullstendig klink. Snakk om marginer med KBK og marginer mot Brann, sa Jonsson.
– Jeg trenger ikke å se den igjen, for jeg så det med en gang. Jeg sa til dommeren at jeg tror du gjorde en stor feil, men det er synd at han ikke så det og uheldig for meg. Men sånn er livet og jeg kan ikke gjøre noe med det, sa Daouda Bamba om situasjonen.
Se situasjonen her. Saken fortsetter under:

Her treffer Bambas skudd Coly i armen: – Den er jo fullstendig klink

Målløst

Brann trengte sårt en seier etter to tap og ett uavgjort på de siste tre kampene, mens Kristiansund kom fra seier mot stabæk i forrige runde.
Branns nysignering Jón Gudni Fjóluson gikk rett inn på laget som skulle spille borte mot Kristiansund. I tillegg var Sean McDermott tilbake i KBK-buret fra start etter å ha vært langtidsskadet.
Brann startet godt og presset på. Ettert i minutter kom gjestene til en enorm sjanse ved Petter Strand, men skuddet gikk utenfor målet. Samme mann fikk også sjansen minuttet senere, men har gikk avslutningen via en KBK-spiller og ut. Daouda Bamba hadde også en mulighet til å sette inn ledelsen etter 22 minutter, men skuddet ble reddet på strek.
Rett før pause forsøkte Amahl Pellegrino skuddet, men scoring ble det ikke. Dermed gikk lagene til pause etter en målløs omgang.
– Vi skulle hatt et mål, men vi har godt tid. Det kommer nye sjanser, så det kommer etter hvert, sa Petter Strand i pausen.
Flamur Kastrati var ikke fornøyd med prestasjonen i første omgang.
– Råtten omgang. Dårlig. Forferdelig. Vi må opp i andre, hvis vi skal vinne dette her, sa han.
Se høydepunktene her. Saken fortsetter under:

Se høydepunktene: Straffescoring og poengdeling

Straffescoring

Og slik ble det også. KBK var mer med i starten på andre omgang og etter timen spilt ble Sondre Sørlig spilt gjennom, men Håkon Opdal taklet ham og det ble dømt straffespark til hjemmelaget. Rett i forkant hadde Robert Taylor blitt felt innenfor 16-meteren og falt, men det ble ikke dømt noe til ham.
I forkant var det også hårfint offside på Sørli.
Eurosports eksperter i Fotball Direkte var klar på at det var riktig dømt straffe. Amahl Pellegrino var trygg fra straffemerket og satte inn en suser i høyre hjørnet, til begeistring fra Eurosports panel i studio.
– Vi snakker om fasit på straffespark, men den der var jo tilnærmet hvert fall. Den tar jo ingen keeper i verden. Han går jo riktig også Opdal, sa Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson.
Men bare minutter senere utlignet Brann og det var Daouda Bamba som fikk en etterlengtet scoring. Taylor skjøt ballen i stolpen, men returen havnet hos Bamba.
Se situasjonen her:

Se straffesituasjonen her

Snytt for straffe

Ti minutter før ordinært tid kom Bamba igjen til en sjanse, men skuddet ble avverget av Coly. Etter en nærmere titt på situasjonen, kunne studio konkludere med at det skulle vært straffe til Brann siden ballen traff armen til Coly.
– Det er ikke snakk om det. Men var det noen protester fra Brann? Klink. Klink! sa Jonsson.
Se hva Christian Michelsen sa etter kampen her:

– Av og til hjelper det å ha to keepere

Flere mål ble det ikke om kampen endte med poengdeling mellom de to lagene.
– For vår del så er det greit i dag. I første omgang har de mye ballen og vi sliter med å få til presset og vi får egentlig ikke skapt noe særlig. Poengdeling er greit i dag på en litt sånn minus middels dag for oss, sa Sondre Sørlig etter kampen.
– Jeg synes vi er altfor svake mentalt når vi møter litt motgang og når resultatene går vår vei så.. jeg vet ikke, folk mister ballene sine eller et eller annet. Vi er på hjemmebane og skal tørre å spille vårt spill, men vi lar jo Brann se ut som Barcelona til tider her, når de var på sitt beste, sa en skuffet Pellegrino etter kampen.
Se intervjuet med Bamba her:

Bamba om hands-situasjonen: – Jeg trenger ikke å se den igjen

Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 PÅ 18:36
Eliteserien
LAN-trend snudd: – Det må vi gjøre noe med
02/04/2022 PÅ 07:49