Vålerenga - Strømsgodset 3-0:
– Har du sett på en knarr? For å bruke ditt språk, Joacim, utbrøt Bernt Hulsker.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Etter en tung sensommer og høst, svingte det skikkelig av Vålerenga da Strømsgodset gjestet Intility søndag kveld.
For etter to kamper borte uten å slippe inn mål, sprakk nullen skikkelig mot VIF. Vidar Örn Kjartansson, Tobias Christensen og Lenonard Zuta sikret tre poeng og fikk Intility til å koke.
Se intervjuet. Saken fortsetter under videoen:

Zuta: – En av våre beste kamper siden jeg har kommet her

Frisparkperle og utvisning

Sistnevnte var en skikkelig frisparkperle. Et kunstverk av et frispark.
– Det var et skapelig friskpark. Den var fin. Det er veldig fint at flere fans kan komme å støtte oss nå som restriksjonene borte. Det er perfekt, sa Zuta til Discovery etter kampen.
– Det er et mesterverk av et frispark. Han har ikke hatt det lett. Vålerenga har også hatt en dårlig periode, og han har levert dårlig også. Men dette er et mesterverk, sa Joacim Jonsson i Fotball Direkte.
Godset ble i det 76. minutt redusrert til ti mann da Gustav Valsvik så rødt. Midtstopperen taklet Seedy Jatta utenfor sekstenmeteren.
– Det er feil vurdering. Det skal ikke være rødt kort. Bra for oss, men ikke rødt kort, sa Vikings Zlatko Tripic, som møter Godset i neste runde.

– En dårlig omgang av oss

Det startet godt for Vålerenga. Kjartansson hadde en kjempebom i starten av kampen, men etter ni minutter skulle spissen revansjere seg. Henrik Bjørdal kom rundt på høyrekanten og fant islendingen foran mål. Spissen dempet ballen og før han satte ballen iskaldt bak Viljar Myhra.
2-0 kom rett før pause etter at Tobias Christensen ble satt opp på sekstenmeteren. Angriperen satte ballen kontrollert bak Myhra med et velplassert skudd.
– En dårlig omgang av oss, sa en kort Herman Stengel til pause.
Etter pause var det Zutas tur. Backen stilte seg opp ved sekstenmeteren og skrudde ballen elegant oppe i hjørnet. En fantastisk scoring.
Dermed tok Vålerenga tre fortjente poeng.
Sett denne?

Mener utvisningen var feil: – Ikke åpenbar målsjanse

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51