Det melder Nordlys mandag.
Det har vært stor forvirring rundt framtiden til HamKam-spiss Ebiye Moses. I slutten av januar bekreftet TIL at klubben var enige med HamKam om en overgang. 10 dager senere sa 23-åringen selv at han ble værende i klubben, i en uttalelse til Hamar Arbeiderblad.
Eliteserien
Slik svarer Dønnum på Vikings bolle-faktura: – Legg på en liten slant
28 MINUTTER SIDEN
Nå skal saken igjen ha tatt en helomvending, og ifølge det Nordlys erfarer, har Moses godtatt en avtale som gjør at han blir TIL-spiller etter at den medisinske testen er bestått.
Nigerianeren reiser nordover for å slutte seg til klubben tirsdag, ifølge avisen, som også skriver at 23-åringen har senket sitt lønnskrav. Også iTromsø skriver at spilleren ikke kommer til å få topplønn i TIL, og melder samtidig at Moses har kostet om lag en halv million kroner.
HamKam skal ha vært interessert i å hente Henrik Udahl, men nå tyder alt på at han blir presentert som VIF-spiller innen kort tid.
I HamKam spilte han 15 kamper og scoret 4 som venstrekant forrige sesong. Der hadde han en kontrakt ut den kommende sesongen, som Tromsø nå skal ha kjøpt han ut av.
I tiden før HamKam spilte Moses for LSK, hvor han også ble lånt ut til Strømmen. Nå fortsetter karrieren etter alt å dømme i Tromsø. Totalt står spisseb ned 12 mål på 42 kamper i OBOS-ligaen og ett mål på 27 kamper i Eliteserien. De fleste kampene på øverste nivå har han spilt som innbytter.
Tidligere i år signerte Tromsø-klubben Tomas Olai Totland, som ble hentet fra Sogndal.
Eliteserien
Champions League-trekningen er klar for Glimt: – Tøffeste på papiret
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Satte spor i Godset-treneren: – Naturlig at klubber ser på rutinene
7 TIMER SIDEN