• Se Lillestrøm - Brann lørdag fra klokken 18:00 på TVNorge og discovery+
For drøye to uker siden skrev Bergens Tidende-journalist Anders Pamer en kommentar der han var tydelig på at Daniel Pedersen ikke kan fortsette å være Branns kaptein. Pamer skrev blant annet at dansken burde miste bindet «ikke på grunn av det han gjorde, men på grunn av det han ikke gjorde».
På dette tidspunktet var Pedersen skadet og til samme avis uttalte Brann-trener Eirik Horneland at klubben trengte tid til å komme fram til en beslutning rundt kapteinsrollen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
20 TIMER SIDEN
På Deadline Day, altså 31. august, ble Brann og visekaptein Kristoffer Barmen enige om å terminere kontrakten. Midtbanespilleren signere samme kveld for gamlesjefen Lars Arne Nilsen i Aalesund.
I treningskampen mot Sogndal lørdag var det Daniel Pedersen som bar kapteinsbindet, noe han også skal gjøre resten av sesongen.
Det bekrefter Eirik Horneland overfor BT etter tirsdagens trening.
Brann-treneren forteller også at Pedersen får med seg en ny mann, i tillegg til Petter Strand som har vært en del av kapteinsteamet tidligere.
– Daniel er kaptein, og han har med seg Sivert (Heltne Nilsen) og Petter (Strand), sier han til avisen.
Sivert Heltne Nilsen kom til Brann tidlig i august, og også han var en av spillerne som deltok på nachspielet.
– De har fått sin straff fra klubben. Vi er trygge på at vi nå kan gå videre, vi er trygge på at de har lyst til å være med å bære et tungt lass og bidra positivt i høst, fortsetter Horneland.
Sett denne?

– Han er en «Fred Friday light»

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
21 TIMER SIDEN