Det var 73 minutter ut i kampen mellom Start og Viking lørdag at Viking-keeper Iven Austbø ble liggende å vri seg i smerte etter en feil landing på foten.
Etter kampen ble han hjulpet av banen av keepertreneren.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det var en overtråkk og jeg hørte bare kneppet. Det var leddbåndet som fikk seg en god strekk der. Den var ikke god, for å si det sånn, forteller Austbø til Eurosport etter kampen.
– Trodde du at du måtte av da?
– Akkurat der og da så trodde jeg at jeg skulle av. Jeg beklaget til Trym, som kunne fått debuten sin, men jeg er et stabeist, så jeg gir meg ikke med det første. Så jeg klarte å fullføre, sier han, og legger til at det ikke var lett å spille kampen ferdig.
– Det var ikke bare enkelt, når vi begynte å få en haug med tilbakespill i tillegg. Jeg slapp bare inn ett da, men det kunne fort blitt to. Og jeg fikk en god redning på slutten.
Keeperen sier også at han tror ikke han hadde klart å tatt scoringen til Schulze selv om han ikke hadde tråkket over. Nå er han usikker på hvor alvorlig skaden er.
– Jeg vet ikke. Vi får dra hjem og se hvordan det ser ut. Nå er det litt vondt, så får vi se hva de sier i morgen, sier han.
Også Arild Østbø er ute med skade og det så en stund ut som om 19-årige Trym Ur kunne få sin debut i Eliteserien da Austbø ble skadet.
Se situasjonen her:

Her blir Viking-keeperen liggende å vri seg i smerte

Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07