Populære sporter
All sport
Vis alt

Fortsatte å spille etter stygg overtråkk: – Leddbåndet fikk seg en god strekk

Oppdatert 04/07/2020 klokken 21:19 GMT+2

Viking-keeper Iven Austbø tråkket over i kampen mot Start lørdag, men valgte å fullføre kampen.

Arild Austbø

Foto: Scanpix

Det var 73 minutter ut i kampen mellom Start og Viking lørdag at Viking-keeper Iven Austbø ble liggende å vri seg i smerte etter en feil landing på foten.
Etter kampen ble han hjulpet av banen av keepertreneren.
– Det var en overtråkk og jeg hørte bare kneppet. Det var leddbåndet som fikk seg en god strekk der. Den var ikke god, for å si det sånn, forteller Austbø til Eurosport etter kampen.
– Trodde du at du måtte av da?
– Akkurat der og da så trodde jeg at jeg skulle av. Jeg beklaget til Trym, som kunne fått debuten sin, men jeg er et stabeist, så jeg gir meg ikke med det første. Så jeg klarte å fullføre, sier han, og legger til at det ikke var lett å spille kampen ferdig.
– Det var ikke bare enkelt, når vi begynte å få en haug med tilbakespill i tillegg. Jeg slapp bare inn ett da, men det kunne fort blitt to. Og jeg fikk en god redning på slutten.
Keeperen sier også at han tror ikke han hadde klart å tatt scoringen til Schulze selv om han ikke hadde tråkket over. Nå er han usikker på hvor alvorlig skaden er.
– Jeg vet ikke. Vi får dra hjem og se hvordan det ser ut. Nå er det litt vondt, så får vi se hva de sier i morgen, sier han.
Også Arild Østbø er ute med skade og det så en stund ut som om 19-årige Trym Ur kunne få sin debut i Eliteserien da Austbø ble skadet.
Se situasjonen her:
picture

Her blir Viking-keeperen liggende å vri seg i smerte

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame