– Jeg har ikke hørt noe mer fra Odd siden sist. Ingenting er uaktuelt, så vi får se hva som skjer framover, sier Børven til NTB.
For en drøy måned siden sa Børven, etter en god sesongoppkjøring med blant annet to mål i 2-2-oppgjøret mot Elfsborg 18. februar, at han hadde fått et kontraktsforslag fra Odd som han ikke trodde på.
Eliteserien
Hevder Molde har lagt inn nytt millionbud på Eliteserie-keeperen
14 TIMER SIDEN
– Da agenten min fortalte meg hva tilbudet var, trodde jeg at Odd køddet. Jeg visste faktisk ikke om de var seriøse med kontraktsforslaget, sa 28-åringen til Varden.
Kontrakten til Børven løper ut 1. juli.

Toppscorer i 2019

Børven ble toppscorer i Eliteserien sist sesong med 21 mål på 30 kamper. Han har prøvd lykken i utlandet en gang tidligere – i nederlandske Twente fra desember 2013 til august 2016. Det ble med en rekke skader og bare 39 kamper og fire mål.
Han forteller at han vil prøve seg i utlandet en siste gang, men at det ikke er noen krise dersom det blir Norge de neste årene.
– Det hadde vært moro å prøve seg i utlandet en gang til. Det er spennende å prøve noe nytt. Det er ikke noe must for meg, men det er dumt å ikke sjekke mulighetene, sier Børven, som tidligere har snakket om Sør-Korea, USA og Japan som aktuelle destinasjoner.
NTB har prøvd å komme i kontakt med Børvens agent Kent Karlsen, men han har ikke besvart henvendelsene.
– Har avgangen til Dag-Eilev Fagermo noe å si for hva du gjør framover?
– Nei. Det har ingenting å si.

På ferie

Fram til 28. april er Børven og de andre Odd-spillerne på ferie.
– Det har vært spesielle dager den siste måneden. Jeg har trent mye alene og det har vært lange dager. Nå har vi jo ferie, men vi må fortsatt holde oss i gang, så jeg regner med alle de andre spillerne også gjør det som skal til for å være klar til vi begynner sammen igjen.
På spørsmål om han har noen formening om det blir spill foran tomme tribuner eller ikke, svarer han:
– Jeg tror alle bare vil komme i gang nå, uavhengig om det er med eller uten tilskuere. Det er ikke opp til meg å avgjøre, det får de gjøre de som kan det. Jeg legger meg ikke oppi ting jeg ikke kan noe om.
Sett denne?

Børven prøver å forklare forskjellen på 2018 og Toppscorer-året

(©NTB)
Eliteserien
Ble sammenlignet med Jesus etter det lynraske comebacket: – Utrolig lykkelig
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
De absurde scenene går verden rundt: «Vad händer i vårt grannland?»
I GÅR PÅ 23:09