FOTO: Brann.no
Vegard Forren har signert for Brann ut 2020-sesongen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Tidligere tirsdag kveld meldte Eurosport.no og flere andre medier at midtstopperen kun var detaljer unna en overgang til rødtrøyene, og at Forren var på vei til Bergen. Senere på kvelden var han på plass og gjennomførte den medisinske sjekken.
Da han var gjest i Eurosport-podcasten Spillerrådet nylig, uttalte han følgende om en potensiell Brann-overgang etter at Molde-kontrakten ble terminert.
– I mitt hode er Brann og Vegard Forren en perfekt match. Jeg liker tanken av å spille fullt av kamper for Brann. 30 kamper på fem-seks måneder passer meg godt, sa Forren.
Nå som overgangen er en realitet sier Forren følgende til Branns hjemmeside.
– Det er en fantastisk følelse å signere for Brann. Det er et stort øyeblikk for meg å få muligheten i en så stor klubb. Bergen er en fantastisk fotballby, og det er en drøm å få spille foran Brann-fansen når det åpnes opp for publikum igjen.
Også sportssjef, Rune Soltvedt er fornøyd med tirsdagens andre signering. Tidligere på dagen ble keeper Ali Ahamada klar for rødtrøyene.
– Det føles veldig bra å få dette på plass. Forren er en av Eliteseriens beste midtstoppere, og vi er sikker på at han vil bidra til å løfte laget, sier sportssjefen.

Molde-bekymring, Vikings nye Thorstvedt og en sportssjef-rant

Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52