Tirsdag ettermiddag varslet Brann på egne hjemmesider at sju spillere forlater dem etter sesongen. Blant de navnene var derimot ikke midtstopper Vegard Forren, som var på utgående kontrakt.
Det tydet på at noe var på ferde. Og kort tid etter kom altså bekreftelsen om at Forren har fornyet med bergenserne.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
– Det var akkurat det jeg ønsket meg til jul. Jeg har vært klar på det lenge at jeg ønsket å bli værende i Brann, og nå blir det i alle fall én sesong til. Det er et utrolig spennende prosjekt på gang her, og jeg er ekstremt motivert for å være en del av det, sier Forren til brann.no.
32-åringen kom til Brann i sommer etter å ha blitt fristilt fra kontrakten med Molde. Kveldens kamp blir hans 25. denne sesongen.
– Jeg er i meget god form nå, og har fått trent fantastisk godt siden jeg kom til Brann. Neste sesong skal bli veldig bra. Da får jeg en hel oppkjøring med laget, med et mye bedre utgangspunkt enn jeg hadde før sesongen startet i år, sier Forren.
Sportssjef Rune Soltvedt sier følgende om forlengelsen:
– Vegard er en viktig mann for oss, både på banen og i garderoben. Han er en vinner og han har mye rutine og erfaring. Han ønsket veldig sterkt å bli i Brann, og vi er veldig fornøyd med at han blir med oss en sesong til, sier Soltvedt.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 KLOKKEN 09:55