Populære sporter
All sport
Vis alt

Fornøyd med troppen: Ønsker ikke å hente nye spillere i sommer

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 31/05/2020 klokken 20:21 GMT+2

Sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen er fornøyd med tingenes tilstand, og har ingen planer om å hente nye fjes inn portene på Sarpsborg stadion.

Thomas Berntsen

Foto: Eurosport

Det uttaler han til Sarpsborg Arbeiderblad.
Tidligere denne uka fikk Norges Fotballforbund (NFF) aksept for et nytt overgansvindu for sesongen 2020. Da Norge stengte ned i mars, mistet de norske lagene 20 dager av det fungerende overgangsvinduet, noe de nå har fått tilbake.
Vinduet skal nå åpnes 10. juni og vare fram til 30. juni. Seriestart i Eliteserien er 16. juni.
Mens noen klubber kanskje ønsker å utnytte de 20 dagene med overgangsvindu i juni, er Thomas Berntsen og Sarpborg 08 godt forsynt med spillere for nå.
– Vi er godt fornøyde med den troppen vi og er ikke ute etter å hente flere spillere i øyeblikket. Likevel skal man aldri si aldri, for ting kan raskt skje nå som vi starte opp med treningskamper igjen, sier Berntsen til SA, før han legger til at eventuelle langtidsskader selvfølgelig kan endre på disse planene.
– For oss er det nok mer sannsynlig at ting kan skje i det neste vindu senere i høst, legger han til.
Det er ingen tvil om at Sarpsborg 08 har vært aktive på overgangsvinduet tidligere denne vinteren. I løpet av vinduet har sarpingene hentet Niklas Gunnarsson, Mohamed Ofkir, David Miltov Nilsson, Anton Saletros, Joachim Soltvedt og Alekander Jakobsen.
Sistnevnte ble også matchvinner, da han satt inn den avgjørende straffen i treningskampen mot Odd lørdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame