Populære sporter
All sport
Vis alt

Forlot Vålerenga i januar – nå vender han «hem» til Brann

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 05/08/2021 klokken 18:43 GMT+2

Bård Finne har kommet «hem». Torsdag signerte angrepsspilleren en lang avtale med Brann.

Bård Finne.

Foto: NTB

Det har vært en dårlig bevart hemmelighet i Bergen, men torsdag ble det klart at 26-år gamle Bård Finne vender tilbake til Brann.
Det melder klubben på sine hjemmesider.
Bård Finne, som kommer fra den danske klubben SønderjyskE, har signert en avtale ut juni 2025.
– Jeg er virkelig glad for å være tilbake i Brann. Jeg har ekstremt lyst til å være med på dette prosjektet og i første omgang bidra til at vi berger plassen i år. Det er stort å være tilbake i Bergen og jeg gleder meg veldig til å spille på Stadion i Brann-drakt igjen. Jeg har alltid hatt et ønske om å komme tilbake til Brann, og denne gangen passet det perfekt, sier Bård Finne til klubben.
Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson tror det er en Bård Finne som er veldig interessert i vise hva han er god for i Bergen.
– Brann trenger poengspillere, og det er Finne. Så tror jeg også at han har fryktelig lyst til å komme hjem og vise at han er god nok, sier han.
Finne startet sin profesjonelle fotballkarriere i Brann, før han dro videre til FC Köln i 2014. To år senere skiftet han beite i Tyskland, da han ble klar for FC Heidenheim.
Februar 2017 vendte bergenseren tilbake til Norge, men den gangen falt valget på Vålerenga. Finne spilte fire sesonger for Oslo-klubben, der han står bokført med 33 mål på 111 kamper.
picture

Full kontroll i semifinalen: – Jeg er klar for mer

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame