Nok en gang har Kasper Junker uttrykt sin frustrasjon overfor klubbledelsen i Bodø/Glimt. Rundt midnatt forlot dansken spillerhotellet i Marbella, trillende på en stor koffert.
Det skriver Avisa Nordland.
– Her kan jeg ikke være mer, var alt det han ønsket å si til lokalavisens journalist, før han satt seg inn i den ventende taxien.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
3 TIMER SIDEN

– Ikke tid til å finne en erstatter

Frode Thomassen oppholder seg for tiden i Bodø, og sier til Discovery at han ikke direkte kjenner til nattens episode med Junker. Samtidig understreker den daglige lederen at det ikke er akseptabelt å forlate Glimt-hotellet på den måten.
– Nei, det er det helt klart ikke, sier Thomassen til Discovery.
Rundt klokken 10:00 mandag morgen publiserte Bodø/Glimt enn uttalelse på sine hjemmesider.
«Vi registrerer at han nå har forlatt treningsleiren i Spania. Det er selvfølgleig ikke akseptabelt. Vi og alle skjønner at Kasper ønsker seg ut på nye eventyr, men tilbudene må også være rett for klubben».
For Glimt har mottatt nok et bud på Kasper Junker – denne gangen fra Japan. Budet ble avslått av Glimt, og daglig leder Frode Thomassen forteller at tidsperspektivet er en stor grunn til at klubben ikke ønsker å selge Junker nå.
– Vi får rett og slett ikke tid til å finne en erstatter, og det er hovedgrunnen til at budet ble avslått. Per dags dato har vi heller ikke lov til å hente inn nye spillere inn i landet (på grunn av koronarestriksjonene, journ.anm), og derfor er det enda vanskeligere å kvitte oss med de vi allerede har. Det tidsmessige er helt klart den viktigste vurderingen her, forklarer Thomassen til Discovery.
«Det gjøres nå løpende vurderinger fra klubbens side rundt denne saken», skriver Glimt i uttalelsen på egne hjemmesider.

Stormen fortsetter

Stormen rundt Kasper Junker har dermed på ny blusset opp, etter at han for noen få måneder siden uttrykte stor misnøye over at Bodø/Glimt avslo flere bud fra utenlandske klubber. I januar gikk dansken hardt ut mot sin egen arbeidsgiver i VG, etter at Glimt avslo et bud fra italienske Crotone.
Han mente da at Glimt fratok han en stor drøm og at de ikke holdt det de lovet.
Noen dager senere forlot Kasper Junker Bodø, angivelig for å sluttføre en overgang til tyrkiske Kayserispor – trodde han. Budet skal ha hatt en totalramme på 25 millioner kroner, men kun kort tid etter at Junker var på plass på "stand by" i Oslo, sendte Glimt ut en pressemelding der de informerte at budet fra tyrkerne var avslått.
Grunnen var at innholdet og strukturen i avtalen ikke var god nok.
Kasper Junker har kontrakt med Bodø/Glimt ut 2022-sesongen.
Det har tilsynelatende sett ut som at forholdet mellom Bodø/Glimt og Kasper Junker har bedret seg i Marbella. Dansken har spilt samtlige av treningskampene på den spanske sørkysten. Sist treningskamp, mot Atetico Sanluqueno, scoret Junker tre mål.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33