Den tidligere kontrakten til høyrebacken strakk seg ut 2020-sesongen. Nå har mannen fra Klæbu signert en ny kontrakt som binder han til Rosenborg ut 2023.
– For det første er det er her jeg føler meg hjemme. Jeg har lyst til å vise meg frem enda mer her, være med på å vinne titler og ta hjem seriegullet til Trondheim, sier backen til rbk.no.
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
I GÅR PÅ 11:53
– For det andre mener jeg at dette er riktig for min utvikling. Kontrakten er lang og det gir ekstra trygghet, legger han til.
I fjor var høyrebacken en vesentlig brikke i et høytflygende Bodø/Glimt, og ifølge både Reitan selv og sportssjef Mikael Dorsin har 22-åringen tatt store steg de siste sesongene.
– Vi har sett en god utvikling og Erlend tok store steg i Bodø i fjor. Vi håper han fortsetter utviklingskurven. Det er en spiller som er viktig for laget både som fotballspiller og som person, sier Dorsin til Rosenborg.
– Jeg hadde et veldig bra år i Bodø/Glimt i fjor og føler jeg absolutt er klar til å bidra her nå, legger Reitan til.
Per nå er Erlend Dahl Reitan – etter alt å dømme – andrevalget bak Vegard Eggen Hedenstad, men Reitan mener at det er en jevnere plass om kampen enn det folk har inntrykk av.
– Jeg tror det er en åpen og jevn kamp om plassen. Begge to er gode fotballspillere, så det blir spennende, sier han.
Sett denne?

Jobber med å hente hjem Rosenborg-helten tidligere – dette er Ciljan-status

Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
I GÅR PÅ 10:41
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
I GÅR PÅ 09:06