Klubben skriver onsdag ettermiddag at Vålerengas nøkkelspiller blir nødt til å reise hjem. 28-åringen ble skadet i kampen mot Slavia Praha tirsdag. Shala måtte forlate banen tidlig i oppgjøret.
Ifølge klubben var det snakk om et overtråkk. Den tidligere Odd-spilleren skal til Oslo for å ta bilder av skaden og lege den. Derfor vil man først om noen dager vite omfanget. Vålerenga starter sesongen hjemme mot Molde 4. april.
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
9 TIMER SIDEN
  • Sjekk hvordan det har gått i Eliteserie-lagenes treningskamper her
Også Deyver Vega ble skadet i kampen, men der er det bedre nyheter for VIF-fansen. 27-åringen er allerede onsdag tilbake i lett trening og er dermed aktuell for kamp fredag.
(Saken fortsetter under):

Fagermo om stillingsbeskrivelsen: – Hvem i Norge kan matche min CV på det?

Fagermo: – Skal bli kjent med spillerne

Fagermo sa til klubbens hjemmeside at han ikke bryr seg aller mest om å spille på resultat i Portugal. Oslo-klubben tapte 1-3 mot Slavia Praha.
– Jeg er her for å bli kjent med spillerne, implementere det jeg skal ha inn og ikke minst utvikle dette laget og stallen. Vi skal se hvem som har stort potensial, så vi kan få dette laget opp i toppen av norsk fotball, sier Fagermo til VIFs hjemmeside.
Han mener han ser fremgang allerede.
– Det høye presset begynner å komme. Det lave presset er i perioder solid, de skaper omtrent ingenting fra målet og frem til vi bytter mye. Når vi får vent oss til tempoet, klarer vi å ta mer tak i ballen, mener Fagermo.

Lattermild Tollås av Fagermo-show: – Ikke vært optimalt, selvfølgelig

Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
12 TIMER SIDEN