Populære sporter
All sport
Vis alt

Forlater Eliteserie-klubben etter kun seks måneder

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 22/01/2020 klokken 18:11 GMT+1

Mjøndalens Jacob Bergström forlater klubben.

Jacob Bergström

Foto: Scanpix

Det melder Mjøndalen på sin hjemmeside onsdag.
Bergström ble hentet til Eliteserie-klubben i sommeren 2019 fra den svenske klubben Mjällby. Klubben har nå rykket opp til Allsvenskan, og spill i den øverste divisjonen i hjemlandet var en av grunnene til at 24-åringen ønsket seg tilbake.
– Da jeg fikk vite om budet fra Mjällby måtte jeg tenke på hva som er best for meg. Et luksusproblem, siden jeg har trivdes veldig godt i Mjøndalen. Til slutt fristet det veldig å få muligheten til å spille i Allsvenskan, som har vært en drøm for meg siden jeg startet å spille fotball, sier Bergström til klubbens hjemmeside.
Han fikk ti kamper for Mjøndalen forrige sesong, seks av dem fra start.
– Budet fra Mjällby kombinert med Jacobs ønske om å reise tilbake til moderklubben gjør at vi er fornøyd med dealen. Vi synes det er synd at han drar for vi har veldig trua på Jacob. Han har en flott innstilling og vi tror vi kunne utviklet han til å bli en målscorer i Eliteserien. Samtidig tror vi også at vi kan bruke midlene vi får fra salget til å hente en spiss som er minst like god, sier MIF-trener Vegard Hansen til nettsiden.
Mjøndalen har i tillegg mistet Pontus Solfwer til GIF Sundsvall og Sebastian Temte Hansen til Notodden, mens Julian Faye Lund er tilbake i Rosenborg etter lån og Per Magnus Steiring er tilbake i Sogndal etter lån. Kontraktene til Olivier Occean, Jibril Bojang og Henrik Gulden er utgått.
Fått med deg denne?
picture

Sammenligner Mjøndalen med Hødd-jobben

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame