Randers-spilleren er for tiden i Tyrkia på en ukes treningsleir med sin danske klubb.
29-åringen, som sommeren 2018 ble solgt fra Kristiansund, fikk aldri et overgangstilbud han var godt nok fornøyd med før det internasjonale overgangsvinduet stengte 31. januar.
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
19 TIMER SIDEN
Stokke ønsker ikke å gå inn på hvilke klubber som viste interesse, men Eurosport.no er kjent med at det blant annet skal ha vært interesse fra skotsk toppdivisjon.
Den tidligere KBK-spilleren sier at lite har endret seg i Randers etter at han plutselig ikke lenger fikk spilletid, og er klar på at han vurderer sine alternativer.

Stokkes ønske

Både Norge og Sverige har fortsatt et åpent overgangsvindu. Stokke signaliserer at et av de landene fort kan være neste stoppested.
– Det er gode odds for det, ja. Om det er en kul svensk klubb skiller det ikke så mye mellom Sverige og Norge, sier Stokke til Eurosport.no.
Samtidig er han klar på hva som står øverst på ønskelisten og prioriteres.
– Det handler om riktig klubb med ambisjoner. Jeg vil til en klubb jeg får spille i, sier han, etter å ha vært på benken den siste tiden i Danmark etter at han i begynnelsen fikk stor tillit.
– I min alder er jeg opptatt av å finne riktig klubb. Skal jeg tilbake til Norge, så har jeg lyst til at det er en klubb som har litt ambisjoner, sier han.
I høst fikk han, som Eurosport.no tidligere har omtalt, knapt spilletid. Randers-direktør Søren Pedersen sa fredag at nordmannen ikke er tiltenkt mer spilletid i vår.
– Nei, det er han i utgangspunktet ikke, men han er fortsatt en del av troppen, og det vil han være så lenge han har kontrakt med Randers FC. Men akkurat nå er han langt fra spilletid, sier Randers-direktør Søren Pedersen til danske Bold.

Interesse fra Eliteserien

Stokkes kontrakt går ut sommeren 2021. Eurosport.no kjenner til at flere Eliteserie-klubber har vist interesse det siste halvåret. Odd er etter det Eurosport.no kjenner til en av klubbene.
Den tidligere KBK-spissen endte med 12 scoringer i 2017-sesongen og scoret også tosifret antall mål i Levanger i to sesonger på rad før han forsvant derfra. Nå er fokuset å bygge form.
– Vi har en god treningshverdag med oppkjøring, så sånn sett har man kontrakt halvannet år igjen. Det er ingen hast med å finne en ny klubb, men det kribler i beina og jeg har motivasjon for å få en ny start, sier han.
– Jeg kunne tenkt meg å få avgjort det så fort som mulig, men det er ganske lenge igjen av overgangsvinduet i Norge, sier han.

Agenten: – Flere har henvendt seg

Agent Stig Lillejord ønsker heller ikke å gå inn på hvilke klubber som har kontaktet han angående Stokke, verken i Norge eller utlandet, men bekrefter at det er interesse.
– Det er selvsagt flere som har henvendt seg. Vi avviser ikke at Benjamin kan dra tilbake til Norge, men da må det være et rett opplegg og rett klubb. De må synliggjøre den interessen på en konkret måte. Vi gjør fortløpende vurderinger fra den situasjonen. Han har halvannet år igjen i Randers. Han er en meget oppegående kar. Skal han tilbake til Norge, er det fordi han vil være med på noe som kan resultere i gode prestasjoner, sier han.
– Vi skal ikke stresse i den situasjonen vi er i. Mange overgangsvinduer er fremdeles åpne i Europa og andre steder. Vi ser på de situasjonene som dukker opp, sier agenten.

Kan bli solgt fra LSK – dette mener han selv han er verdt

Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
I GÅR PÅ 08:02