Mandag 7. desember endte i eufori på Åråsen, etter at Sogndal avga poeng mot Ull/Kisa, hvilket betydde at Lillestrøm kunne slippe jubelen løs i visshet om de var tilbake på øverste nivå på første forsøk.
Men etter hvert som festen i lokalene på stadion utviklet seg, fikk Torbjørn Kallevåg nyss i at noe like stort kunne være i emning - på en annen kant av landet.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
I GÅR PÅ 20:24
– Jeg måtte dra midt i opprykksfesten, fordi jeg var redd fødelsen kunne komme i gang. Så jeg dro av sted, litt sånn i halvsvime ut til Gardermoen der. Jeg har ikke ryddet leiligheten eller noenting, sier Kallevåg til Eurosport og gliser.
I romjula kom han og kjærestens sønn til verden. Nå nyter han livet som småbarnspappa.
– Det har vært bare fint. Vi fikk ham i romjula, og den siste uka har vært helt fantastisk.
Nå oppholder han seg i Ulsteinvik sammen med kjæresten. I Lillestrøm har han ikke vært siden han forlot feiringen.
– Nå har Uranik (Seferi) flyttet inn der jeg bodde. Leiekontrakten gikk uansett ut, så jeg aner ikke hvordan det ser ut der. Jeg må vel dra og hente tingene mine, sier Kallevåg med et smil.
Da han kom til LSK før fjorårssesongen skrev han under på en ettårsavtale.
– Det var fordi økonomien i Lillestrøm var dårlig, og det passet meg fint også. Jeg visste at jeg skulle bli far, så det var egentlig greit for begge parter. Så ble vi enige om at det finnes muligheter for begge parter å forlenge om det er ønskelig.
Derfor er det ikke utelukket at han fortsetter på Åråsen også kommende sesong, selv om han nå er Bosman-spiller.
Husker du disse scenene?

Her kjempet AaFK-treneren mot klokken like før vinduet stengte: – Vent litt, la meg sjekke

At Aalesund, som holder til rett i nærheten av familiens base i Ulsteinvik, og som han egentlig var klar for på Deadline Day i høst uten at papirene gikk gjennom mølla i tide, er en av de andre klubbene han snakker med, er naturlig.
– Jeg har snakket med litt forskjellige klubber, men det er ikke så mye konkret. Jeg har akkurat blitt far, så det har tatt opp det meste av tiden og tankene. Jeg må vel begynne å tenke på fotballen etter hvert. At jeg har snakket med Aalesund er vel ikke hemmelig. Jeg tror ikke mulighetene er borte i LSK heller.
– Du er ikke bekymret fordi du er Bosman-spiller, men er trygg på at det løser seg?
– Jeg er ikke særlig bekymret, nei. Jeg vet jeg har muligheter. Så gjelder det å finne det som er best, både sportlig og personlig. Det må passe litt både ene og andre veien. Vi får ta det litt etter hvert.
Sesongen i Lillestrøm ble akkurat slik han ønsket seg. Særlig da opprykket ble sikret etter at det en periode så veldig mørkt ut. I en av kampene så det nærmest ut til å være takk og farvel.
– Vi lå under 0-1 mot Ranheim etter 80 minutter og det kunne vært veldig mange poeng opp. Så snudde vi til 3-1 på de ti siste minuttene. Det ble akkurat slik jeg håpet, å kunne bidra til at vi rykket opp. Det var utrolig kjekt, særlig med tanke på motgangen vi hadde i løpet av sesongen. Vi lå på tiendeplass og det hang i en tynn tråd, men vi klarte å snu det. Det var ekstra deilig.
Slik så det ut på Åråsen før Kallevåg forsvant til Gardermoen:

Her tar LSK-leiren fullstendig av etter opprykket

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
I GÅR PÅ 20:12
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
I GÅR PÅ 20:06