Populære sporter
All sport
Vis alt

Flere usikre kort: Må trolig klare seg uten nøkkelspiller

Carl Henning Biørnstad

Publisert 01/10/2021 klokken 22:26 GMT+2

FK Haugesund har klart seg greit gjennom et tøft kampprogram det siste halvåret, men nå kan det se ut til at det begynner å røyne på. Flere spillere er nå usikre før søndagens bortekamp mot Tromsø.

Thore Pedersen, Sondre Liseth og Egil Selvik.

Foto: NTB

  • Følg Tromsø - Haugesund søndag fra klokken 18:00 på discovery+
Sondre Liseth ble mer eller mindre en umiddelbar hit i Haugesund etter overgangen fra Mjøndalen, og så langt har spissen – som har operert mye som indreløper denne sesongen – startet 19 av 20 kamper for de hvitkledde.
Søndag reiser gjengen fra Haugalandet nordover til Tromsø i den siste runden før landslagspausen, men det ser ut til å bli uten kraftspiller Liseth.
Ifølge Haugesunds Avis måtte angrepsspilleren avbryte onsdagens trening og har ikke trent siden.
– Sondre har fortsatt vondt i siden av ryggen. Det er en spesiell skade som vi foreløpig ikke helt kan definere hva er. Vi er i en utredelsesprosess. Vi håper at det ikke skal ta så lang tid, men etter all sannsynlighet må han stå over mot Tromsø søndag, bekrefter FKHs fysioterapeut Ørjan Sørhus til lokalavisen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen.
picture

Prosjekt overlevelse: Åpner alle dører og triller terning på sesongen

FKH-trener Jostein Grindhaug ønsker ikke å utelukke Sondre Liseth, og forteller til avisen at de tar en endelig avgjørelse på lørdag.
I tillegg til at Liseth muligens er ute, er også en rekke andre spillere usikre for Haugesund inn mot TIL-kampen. Verken forsvarsspiller Thore Pedersen og keeper Egil Selvik trente fredag, av ulike grunner, men ifølge Haugesunds Avis håper begge to å rekke treningen lørdag.
Når det gjelder Solayman Bojang har fysio Sørhus litt verre nyheter å komme med:
– Han har fått en strekk og er trolig ute i pluss-minus seks uker, sier han videre.
Med seier over Tromsø søndag er Haugesund for alvor med i kampen om topp seks. Vestlandslaget har derimot kun tatt seks av 28 poeng på bortebane denne sesongen, og har med andre ord ikke fått det helt til å stemme på fremmed (kunst)gress.
FKH kan trøste seg med at Tromsø enn så lenge ikke har vunnet en eneste hjemmekamp denne sesongen. Sist gang laget fra Nordens Paris vant hjemme i Eliteserien var da de slo Ranheim 4-2 27. oktober 2019.
  • Følg Tromsø - Haugesund søndag fra klokken 18:00 på discovery+
picture

Før runden: Nøkkelkamper på rekke og rad

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame