• Følg Tromsø - Haugesund søndag fra klokken 18:00 på discovery+
Sondre Liseth ble mer eller mindre en umiddelbar hit i Haugesund etter overgangen fra Mjøndalen, og så langt har spissen – som har operert mye som indreløper denne sesongen – startet 19 av 20 kamper for de hvitkledde.
Søndag reiser gjengen fra Haugalandet nordover til Tromsø i den siste runden før landslagspausen, men det ser ut til å bli uten kraftspiller Liseth.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Ifølge Haugesunds Avis måtte angrepsspilleren avbryte onsdagens trening og har ikke trent siden.
– Sondre har fortsatt vondt i siden av ryggen. Det er en spesiell skade som vi foreløpig ikke helt kan definere hva er. Vi er i en utredelsesprosess. Vi håper at det ikke skal ta så lang tid, men etter all sannsynlighet må han stå over mot Tromsø søndag, bekrefter FKHs fysioterapeut Ørjan Sørhus til lokalavisen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen.

Prosjekt overlevelse: Åpner alle dører og triller terning på sesongen

FKH-trener Jostein Grindhaug ønsker ikke å utelukke Sondre Liseth, og forteller til avisen at de tar en endelig avgjørelse på lørdag.
I tillegg til at Liseth muligens er ute, er også en rekke andre spillere usikre for Haugesund inn mot TIL-kampen. Verken forsvarsspiller Thore Pedersen og keeper Egil Selvik trente fredag, av ulike grunner, men ifølge Haugesunds Avis håper begge to å rekke treningen lørdag.
Når det gjelder Solayman Bojang har fysio Sørhus litt verre nyheter å komme med:
– Han har fått en strekk og er trolig ute i pluss-minus seks uker, sier han videre.
Med seier over Tromsø søndag er Haugesund for alvor med i kampen om topp seks. Vestlandslaget har derimot kun tatt seks av 28 poeng på bortebane denne sesongen, og har med andre ord ikke fått det helt til å stemme på fremmed (kunst)gress.
FKH kan trøste seg med at Tromsø enn så lenge ikke har vunnet en eneste hjemmekamp denne sesongen. Sist gang laget fra Nordens Paris vant hjemme i Eliteserien var da de slo Ranheim 4-2 27. oktober 2019.
  • Følg Tromsø - Haugesund søndag fra klokken 18:00 på discovery+

Før runden: Nøkkelkamper på rekke og rad

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51