Midtbanespiller Vebjørn Hoff har vikariert som stopper ved siden av Odin Bjørtuft i de siste fire kampene. Mot Aalesund 25. oktober var Hoff plassert på høyreback, ettersom unggutten Kevin Egell-Johnsen fikk tillit i midtforsvaret, men siden da har det vært Vebjørn Hoff som har figurert som stopper.
Mot Sandefjord søndag kan det derimot se ut til at Jan-Frode Nornes må plukke nye forsvarsspillere ut av hatten.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21

– Mye taktikk som ligger bak

Vebjørn Hoff sliter med en vond legg, og var derfor nødt til å avbryte torsdagens trening. Fredag trente ikke midtbanespilleren med resten av laget. Det var Telemarksavisa som først omtalte saken.
Til Eurosport.no forteller Odd-lege Ola Stamnes at Hoff er høyst usikker til kampen mot Sandefjord.
– Han sliter med en vond legg og er fortsatt uavklar til søndagens kamp. Med tanke på at vi har kamp allerede på onsdag (mot Strømsgodset journ.anm) ønsker vi ikke å risikere noe denne helgen, og det er derfor sannsynlig at Vebjørn spares til søndagens kamp, sier Ola Stamnes.
– Det er mye taktikk som ligger bak når det er et såpass tett kampprogram framover, legger legen til.
Stamnes bekrefter samtidig at det ser ut til å bli 19 år gamle Bjørn Mæland som parer opp med Odin Bjørtuft mot Sandefjord.
– Hvor langt unna er Steffen Hagen?
– Jeg snakket med Hagen i går, og da var han tilbake på trening. Søndagens kamp kommer nok i tidligste laget, men vi håper å se ham i troppen mot Godset på onsdag. Det kommer litt an på hvordan de neste dagene går, svarer Odd-legen, som samtidig bekrefter at Fredrik Semb Berge er ferdigspilt for sesongen.

Forsvarsspiller koronatestes

Odd-legen kommer samtidig med en litt urovekkende koronanyhet.
– Vi har en forsvarsspiller som koronatestes i dag, men dette er kun fordi vi ønsker å forsikre oss om at det ikke dreier seg om korona. Vedkommende var småforkjølet, og vi ønsker rett og slett å være føre var. Får han negativt svar på hurtigtesten, så er han klar til spill i morgen, forteller Stamnes.
– Vi ønsker å unngå det som skjedde med Kongsvinger i OBOS-ligaen, så derfor er vi i forkant, legger legen til, og sikter til situasjonen der KIL ventet flere dager med å teste en smittet spiller.
Odd håper på svar på hurtigtesten i kveld, men klubben kan også risikere at de ikke får svar før i morgen – kun noen timer før kampstart i Sandefjord.

Rashani usikker

Elbasan Rashani er en annen spilles som påvirkes av de strenge smittevernreglene. Etter landslagsspill med hjemlandet Kosovo, har Rashani måttet oppholde seg i ti dagers karantene. Dette gjør han usikker til søndagens kamp.
– Elbasan har reist veldig mye i det siste, i tillegg til å ha vært i karantene uten noe fellestrening. Han har også pådratt seg litt slitasje her og der, så han er usikker til Sandefjord-kampen, opplyser Odd-legen.
Men én gladnyhet kan derimot Odd-lege Ola Stamnes dele med Eurosport.no lørdag formiddag.
– Markus Kaasa er tilbake i spill, og jeg regner med at han bli klar til søndag.
Sett denne?

Episode 65: Tøft å være raus, Näsbergs språkskole og Nakkims parodiskole

Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57