SANDEFJORD (Eurosport.no):
Lars Grorud er som en veteran å regne i norsk fotball. Midtstopperen har siden 2008 satt sitt preg på de to øverste divisjonene i landet, med spill i både Sogndal, Brann og Fredrikstad – før turen gikk til Sandefjord i 2015.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
I hvalfangerbyen har Grorud vært med på både oppturer og nedturer med et Sandefjord-lag som ikke helt har maktet å holde seg stabile i verken OBOS- eller Eliteserien. 37-åringen står med 97 kamper for de blåhvite, og kan – om han får spille resten – bikke tresifret som Sandefjord-spiller.
Omtrent samtidig som at Grorud bikker 100 kamper for den nyopprykkede klubben, går også kontrakten med SF ut ved årsskiftet.

Ønsker ikke å flytte på seg

Forsvarsspilleren er tydelig på at han ikke ønsker å flytte på seg. Nå står han i valget mellom å signere en ny kontrakt med Sandefjord eller legge opp som fotballspiller.
– Det er nærliggende å tenke at det står mellom de to alternativene der, ja. Jeg og resten av familien har slått oss til ro i Tønsberg, og vi er ikke veldig interesserte i å flytte, sier midtstopperen til Eurosport.
For 37-åringen legger ikke skjul på at han har tenkt på framtiden.
– Det er klart man har tenkt på framtiden og neste år, det er ingen hemmelighet. Men vi får bare ta det som det kommer. Det er mange faktorer som spiller inn, som motivasjon, familie og spilletid, så jeg får se, fortsetter Grorud.

Ti spillere på utgående kontrakt

Hele ti spillere i Sandefjord er på utgående kontrakt, inkludert stopper Lars Grorud. Dette gjelder Anton Kralj, William Kurtovic, Stefan Mladenovic, Emil Palsson, Rufo, Kristoffer Normann Hansen, Harmeet Singh, Herman Solberg Nilsen, Marc Vales Gonzalez.
Harmeet Singh har klart å sette sitt preg på Sandefjord, i den korte tiden han har tilbragt i hvalfangerbyen. Midtbanespilleren, som har fortid fra en rekke klubber fra både inn- og utland, ønsker ikke å prate om framtiden.
– Jeg tenker ikke noe på det nå. Nå har jeg fokus på de resterende kampene i sesongen, så tar jeg det derifra, sier en kort og konsis Singh til Eurosport.
Sandefjord måtte endre helgeplanene sine drastisk etter at kampen mot Odd ble utsatt grunnet en positiv koronastest i spillertroppen. Onsdag er Cifuentes` mannskap derimot tilbake i Eliteserie-manesjen når de reiser til Aalesund for å bryne seg på Eliteserie-jumboen på Sunnmøre.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00