Det var TV 2 som først melde nyheten onsdag ettermiddag om at FKH har permittert nærmere hele laget. Permitteringen kommer under ett døgn etter at de ulike partene i toppfotballen kom til enighet etter dialogen de har hatt de siste dagene.

Nå står altså kun fem spillere igjen i klubben: Kevin Krygård, Ibrahama Wadji, Bejamin Källmann, Mikkel Dessler og Alexander Amitzbøll.

Eliteserien
Status på overgangsspekulasjonene: – Molde har vært interessert i Björn hver dag
7 TIMER SIDEN

Pallesen Knudsen er sammen med Torbjørn Kallevåg NISO-representater for klubben - altså spillernes interesseforening. Overfor Eurosport.no forteller midtstopperen om en vanskelig beskjed å få.

– Det er jo kjipt å bli permittert selvfølgelig. Det tror jeg alle kjenner på. Vi må sette oss ned med klubben og finne ut hvordan vi skal løse dette.

– Man er jo en individualist oppi alt dette her. Til syvende og sist må man tenke på seg selv. Regningene skal betales, forteller han.

Kaptein Christian Grindheim er spillerens talsperson i denne sammenhengen, men Pallesen Knudsen snakker med Eurosport som NISO-medlem og på vegne av seg selv.

Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport.no å komme i kontakt med Christian Grindheim.

Tror spillere kommer til å forlate klubbene

Samtidig understreker 23-åringen at han har forståelse for at klubben er et firma som også skal gå rundt. Men han liker ikke uvisstheten han og lagkompisene må leve i framover.

– Vi vet jo ikke når sesongen begynner igjen. Når får man trene med laget? Alt er jo uvisst. Jeg tenker at hvis det går lang tid, så må man begynne å tenke på andre ting.

Og han utelukker ikke at han må se seg om etter andre klubber om det skulle tære på over tid.

– Etter 14 dager i permisjon kan spillere finne seg andre klubber. Jeg sitter ikke her og sier at jeg tenker på det eller vurderer å reise herfra. Men det kan jo skje.

– Jeg tror generelt i Eliteserien at det kommer til å være spillere som forlater klubbene sine etter de to ukene med permisjon, sier han.

For hans egen og Haugesunds del, er det viktigste at man står sammen.

– Det er jo ingen som har vært borti noe som dette før. Men hvis vi har fokus på at vi får ned smittetallene i Norge og at vi står sammen i mellomtiden, så tror jeg vi skal komme oss gjennom det slik at vi kan spille i Eliteserien igjen.

23-åringen slet med skader gjennom store deler av fjoråret:

Eliteserien
Layouni-overgangen bekreftet: – Nå kan supporterne forvente seg kaos på kanten
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Layouni på plass i Oslo: – En gullsignering for Vålerenga
9 TIMER SIDEN