Vålerenga - Sandefjord 2-1
Vålerenga har slitt med å sette sjansene i sesonginnledningen, og mot Sandefjord fortsatte hovedstadslaget å bomme på mål. Med to sene scoringer av Bård Finne, fant Fagermo derimot omsider nøkkelen til tre poeng, og kunne puste lettet ut etter lørdagens heseblesende oppgjør på Intility Arena.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Selvfølgelig veldig deilig, og veldig fortjent også, sa Dag-Eilev Fagermo til Eurosport etter kampen.
(Saken fortsetter under videoen).

Se høydepunkter: Sene Finne-scoringer sørget for dramatisk VIF-seier

Det ble etter hvert en solid dag på jobben for Bård Finne, som sikret tre hjemmepoeng med to sene scoringer. Bergenseren startet på benken, men spilte for alvor hovedrollen i den siste fasen av kampen. Hovedpersonen selv var strålende fornøyd etter sesongens sjuende seier.
– Det kriblet i beina da jeg satt på benken, så jeg er veldig glad for at det gikk som det gikk, smilte VIFs store helt etter kampslutt.
– Når jeg får sånne innlegg, så takker jeg og bukker for det, fortsatte Finne, og siktet til innlegget fra rekkekamerat Aron Dønnum.
Se intervjuet med Bård Finne her. Saken fortsetter under videoen.

VIF-helten roser lagkameraten: – Takker og bukker

Stanget og stanget

En som har høstet mye skryt denne sommeren er stopper Ivan Näsberg, og senest denne uken var Fagermo ute og skrøt av den 24 år gamle Oslo-gutten. Mot Sandefjord hang ikke stopperbautaen med i svingene, for det var bortelaget som tok føringen på Intility Arena lørdag.
Brennhete Sivert Gussiås straffet hovedstadslaget beinhardt allerede etter ti minutter, og plasserte lekkert inn 1-0 til laget fra hvalfangerbyen.
Hjemmelaget stanget og stanget, og hverken Jonatan Tollås Nation eller Herolind Shala maktet å sette ballen bak Jacob Storevik. Drøye ti minutter før slutt skulle den omsider sitte for Vålerenga – og det var altså en vraket bergenser som skulle spille hovedrollen i avslutningsfasen av oppgjøret.
Med nok en seier i lomma for Fagermo og hans mannskap, biter de mørkeblå seg fast i toppen, og ligger nå kun to poeng bak Odd på bronseplass.

Slik stilte lagene

Vålerenga (4-3-3): Klaesson – Borchgrevink, Tollås Nation, Näsberg, Adekugbe – Lekven, Oldrup Jensen, Vilhjalmsson – Dønnum, Stokke, Shala
Sandefjord (4-2-3-1): Storevik – Wembangomo, Grorud, Kreuzriegler, Kralj – Markmanrud, Palsson – Normann Hansen, Herraiz, Kurtovic – Gussiås
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09