• Se kampene vi husker på Eurosport Norge og Dplay, Brann - Molde tirsdag 17:50. Sikre deg tilgang!
Marius Lundemos kontrakt med Rosenborg går ut 1. juli, og 25-åringen innrømmer at det ser ut som karrieren vil fortsette et annet sted.
– Det ser ut som det blir noe annet enn RBK, ja. Det må jeg ærlig innrømme, sier Lundemo til Eurosport.
Eliteserien
Solbakken valgte Berisha: Må be ham løpe mindre
14 TIMER SIDEN
Dermed tyder mye på at den høyreiste midtbanespilleren kan ha spilt sin siste kamp for Trondheimsklubben. Tirsdag ble det klart at Eliteserie-sesongen sparkes i gang tidligst 15. juni – et par uker før Lundemos kontrakt går ut.
– Akkurat nå er ting veldig uklart. Tiden kan være inne for å prøve noe nytt. Ingenting er bestemt enda, men det ser sånn ut, sier han.
– Har det vært interesse fra andre klubber?
– Ja, det har det. Det ble naturligvis litt mer stille etter at koronakrisen slo inn, men jeg føler ting er under kontroll.
Lundemo etablerte seg i fjor som en viktig brikke i Eirik Hornelands mannskap. Etter å ha startet sin første kamp i den 7. serierunden spilte han fast som midtbaneanker og leverte flere gode prestasjoner utover sommeren og høsten.
Likevel ser det altså ut som at den tidligere LSK-spilleren sine dager i Trondheim er talte. 25-åringen innrømmer også at hjemkomsten til Per Ciljan Skjelbred, som de siste årene har okkupert den samme rollen som Lundemo hadde i RBK i fjor, ikke akkurat har styrket troen på et forlenget opphold.
– Nei, det er jo klart. En hjemvendt trønder som har spilt på et såpass høyt nivå kan gjøre det vanskelig for min del. Så det kan være en fin timing i forhold til det å komme seg videre sånn sett, sier Lundemo.

Indre bane: Tounekti-gate, krav om handlingsnekt for enkelte klubber og feilslått solidaritet

Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
26/09/2021 PÅ 20:43
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
26/09/2021 PÅ 19:16