NADDERUD (Eurosport):
Stabæk-Vålerenga 1-1 (0-1)
Nå ligger Fagermo og co. tre poeng foran Rosenborg, som vel og merke har én kamp mindre spilt. Mandag reiser Rosenborg til Oslo for å møte nettopp Vålerenga. Med seier der suser Enga mot Europa-spill neste år.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
I tillegg tapte Kristiansund poeng helt på slutten av sin kamp mot Sarpsborg 08 tidligere onsdag kveld, noe som gjorde at luka altså er på tre poeng ned til fjerdeplassen.
– Vi får være fornøyde med ett poeng i dag, det var nok nogenlunde riktig etter slik kampen utviklet seg. Det er et sterkere poeng enn det det var forrige kamp hvert fall, sa en ærlig Fagermo til Eurosport etter kampslutt.
– Vi bruker ikke ballen nok og blir for opptatte av at vi skal angripe fort i stedet for å bli på halvdelen deres, konstanterte treneren.
1-1 mot Stabæk var nok skuffende etter en meget positiv åpning på kampen, men Stabæk kjempet seg tilbake i kampen og var faktisk nærmere å vinne enn gjestene på tampen.
– Vi blir enda skarpere etter pause og er ikke mange centimetre unna å vinne det der. Jeg er veldig fornøyd i dag. Det er en veldig sterk defensiv match også, også er det litt marginer bare som gjør at vi ikke vinner, sa Janne Jönsson etter kampen.
– Jeg synes egentlig vi har god kontroll i andreomgangen, selv om Vålerenga kunne tatt det der også ved Bjørdal, sa Emil Bohinen til Eurosport.
Dette sa Stabæks sprudlende trio etter kampen:

Stabæk-trioen sprudlet: – Skjønt!

Slik var kampen:

Islandsk dynamitt sendte Vålerenga i ledelsen tidlig i førsteomgang da Näsbergs lange ball opp på Vilhjalmsson ble stusset ned til Kjartansson. Spissen, som ikke hadde scoret på fire kamper, gjorde ingen feil alene med Sandberg og satte inn 1-0 på Nadderud.
Vålerenga var gode før hvilen men klarte ikke å gjøre vondt verre for bæringene. Det var derimot et helt annet Stabæk-lag som kom ut etter pause anført av en sterk Emil Bohinen. Innleide Marcus Antonsson har vært iskald siden han kom fra Malmö tidligere i sesongen og misbrukte sjanser også onsdag kveld. I tillegg kunne - og burde - Oliver Edvardsen utlignet etter 64 minutter, men avslutningen gikk langt utenfor.
Utligningen skulle komme til slutt. Og den var svært etterlengtet for Antonsson. Oliver Edvardsen tredde svensken nydelig gjennom, og den tidligere Leeds-spissen satte ballen under Klaesson i VIF-buret til 1-1. Det var sjanser begge veier mot tampen. Maatsen plasserte ballen like utenfor kun minutter etter utligningen, mens Bjørdal traff krysstverra for Vålerenga og var centimetre unna å bli matchvinner. Og på overtid fikk Normann Hansen en enorm mulighet. Da han trakk innover fra venstresiden og fyrte av endte skuddet like utenfor lengste stolpe. Det endte i stedet 1-1.
Se høydepunktene:

Se høydepunktene: Uavgjort mellom Stabæk og Vålerenga

Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09