I midten av februar omtalte Discovery at Hedenstad Christiansen hadde valgt å takke nei til en kontraktstilbud fra Lillestrøm, samtidig som klubben jobbet med å hente Alex Craninx til Åråsen.
Det siste fikk varierte reaksjoner, ettersom Christiansen hadde spilt - og feiret - seg inn i mange LSK-supporteres hjerter gjennom opprykkssesongen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
– Det er nok totalpakka, ja. Vi kom med et krav som absolutt ikke var veldig mye å be om. Så da valgte vi å takke nei til det første tilbudet, sa 20-åringen til Discovery den gangen.
Det er fortsatt ikke formelt offentliggjort, men for noen dager siden røpet målvakten til Romerikes Blad at han har bestemt seg for å skrive en ny toårsavtale med LSK. Det bekrefter han også til Discovery.
– Det er hele pakka. Jeg føler at det er i Lillestrøm at jeg kan utvikle meg mest og at jeg har en stor mulighet til å være førstekeeper. Jeg hadde ikke signert om jeg ikke hadde hatt tro på det. Det er selvfølgelig konkurranse og jeg har lyst til å stå fra start, men uansett har jeg muligheten til å kjempe meg inn.
– Hvordan har dialogen vært siden du takket nei sist og til nå?
– Den har vært veldig bra, og jeg har pratet godt med Simon (Mesfin, sportssjef). Det har vært veldig ryddig. Det var litt interesse fra andre klubber, så vi hørte litt om hva det var for noe. Så har det vært en prosess med å veie litt for og imot, men det er 100 prosent Lillestrøm jeg vil være i.
Nå som laget endelig har fått lov til å spille treningskamper igjen, har Craninx fått prøve seg i buret fra start. Nå sist kom Hedenstad Christiansen inn fra benken i siste del av oppgjøret mot Mjøndalen.
– Laget ser veldig bra ut. Vi trener bra og følger de prinsippene vi trener på, med høyt press og hvordan spille oss ut bakfra og så videre. Vi følger dem veldig og har god flyt akkurat nå. Det er veldig gøy å endelig få spille mot andre lag og ikke bare hverandre i internkamper, mener keeperen.
Laget kommer som nyopprykket til Eliteserie-festen denne sesongen, men har også invitert en del nye spillere med til bordet.
– Vi må bare slå nedenfra og er et nyopprykket lag, men vi skal vise at vi skal være i Eliteserien neste år også. Så vi må bare ha trua og gutta er kjempeklar til å kjempe i alle matchene. Jeg mener vi er godt rustet, sier Hedenstad Christiansen.
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51