Populære sporter
All sport
Vis alt

Fagermo med tre nysigneringer fra start – Botheim og co. ble for sterke

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 30/01/2022 klokken 18:03 GMT+1

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo gjorde plass til hele tre nye fjes i årets første treningskamp.

Henrik Bjørdal, Dag-Eilev Fagermo og Henrik Udahl.

Foto: NTB

Vålerenga - Krasnodar 0-1
Vålerenga er på plass på Marbella, der de er godt i gang med å terpe formen inn mot Eliteserie-sesongen 2022.
Etter noen dager på den spanske solkysten, var det søndagen duket for årets første treningskamp for Dag-Eilev Fagermo og hans gutter.

Målløs Botheim

Og det var ikke hvem som helst som stod på motsatt side av den solfylte gressmatta på Marbella.
Det russiske storlaget Krasnodar, med nylig innkjøpte Erik Botheim på spissplass, har ligapause mellom midten av desember og slutten av februar, noe som har ført til at de har dratt på treningsleir til Spania.
Mot Vålerenga startet den tidligere Glimt-spissen fra start, uten at Lyn-gutten noterte seg for noen nettkjenninger gjennom de 45 minuttene han fikk i beina.
Botheim la derimot ballen i nettet bak Kjetil Haug noen minutter før pause, men målet ble korrekt annullert for offside.

Tre nysigneringer fra start

For VIF sin del startet Fagermo med hele tre nysigneringer fra start. Både Vegar Eggen Hedenstad og Brynjar Bjarnason startet i backrekka, mens tidligere Brann-spiller Petter Strand tok plass sammen med Henrik Bjørdal og Odin Thiago Holm på midtbanen.
Slik stilte Vålerenga fra start (4-3-3): Haug, Hedenstad - Bjarnason - Näsberg - Zuta, Bjørdal - Thiago Holm - Strand, Jatta - Udahl - Sahraoui.
Fagermo gjorde en rekke endringer på laget, som seg hør og bør i en treningskamp, men de blåkledde fra hovedstaden maktet ikke å sette ballen i mål. Det gjorde derimot russerne, for to minutter før pause scoret Eduard Spertsyan kampens eneste mål og sikret 1-0-seieren til Krasnodar.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame