TELEMARKSHALLEN/OSLO (Eurosport.no):
Det var knyttet stor spenning rundt om Dag-Eilev Fagermo var på plass i Telemarkshallen for å lede Odd mot Notodden fredag ettermiddag. Eurosport var på plass i hallen for å følge kampen som hadde avspark kl. 15.00. Fagermo var ikke på plass og det var assistenttrener Jan Frode Nornes som ledet laget.
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
9 TIMER SIDEN
Ettersom ryktene om at Fagermo skal ta over som Vålerenga-trener har surret de siste dagene og at Vålerenga har satt tidsfristen til fredag for ny trener, var det usikkert om Fagermo skulle lede Odd-laget fredag.
Senere fredag innkalte Vålerenga til pressekonferanse på Intility Arena kl. 16.30, hvor de annonserte at ny hovedtrener ville bli presentert. Det var som ventet Dag-Eilev Fagermo.

– Står hardt på kravene

Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken sier til Eurosport at han håper det blir en snarlig avklaring.
– Det er jo ikke noen hemmelighet at det er en prosess rundt Vålerenga, så derfor er ikke han (Fagermo) her i dag, sier Håndlykken til Eurosport.
– Hvor hardt står Odd på kravene om pengene her, hvor langt strekker man seg for å oppfylle Fagermos ønske etter tolv år i Odd?
– Det er jo akkurat det. Vi står jo ganske hardt på det, samtidig så er jo slik at Dag Eilev har vært i Odd i tolv år og det skal vi ha respekt for.
Han sier også at Odd ikke har startet noen jakt på ny trener ennå.
Det var Varden som sent torsdag kveld meldte at Fagermo blir ny VIF-trener, mens VG skrev at det var opp til klubbene å bli enige om en eventuell kompensasjon for Fagermo.
Sportlig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, sa dette til Eurosport fredag morgen:
– Fristen står ved lag, ikke noe nytt å melde, skrev han i en SMS.
Sett denne?

Ingebrigtsen om kritikk og åpenhet: – Vi mener dette har vært nødvendig

Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
I GÅR PÅ 20:03
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
I GÅR PÅ 16:55