Populære sporter
All sport
Vis alt

Murring blant fansen: Fagermo inviterer til prat med supporterne

Carl Henning Biørnstad

Publisert 26/05/2022 klokken 15:17 GMT+2

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo inviterer VIF-supporterne til dialog etter en skuffende sportslig periode.

Dag-Eilev Fagermo.

Foto: NTB

  • Se Vålerenga - Rosenborg søndag fra klokken 19:30 på MAX og discovery+
«Etter en krevende periode med lite poeng og murring blant egne supportere ønsker Dag-Eilev Fagermo, i samarbeid med Klanen å invitere til en prat i forbindelse med lørdagens trening», skriver Vålerenga på sine hjemmesider torsdag formiddag.
For det har virkelig ikke gått på skinner for Fagermo og Vålerenga de siste ukene. For etter tre kamper uten seier, kuliminterte det hele med derbytap mot Lillestrøm på Åråsen onsdag kveld.

Intervjuer etter derbyet

Etter kampen mot Lillestrøm fikk nok ikke Fagermo flere venner blant VIF-supporterne, for i et intervju med VG sa han følgende om hans egen posisjon i klubben.
– Jeg bryr meg hverken om dere i media eller publikums meninger. Da ville Vålerenga aldri fått til noe. Jeg kommer til å stå i strategien, og vet at jeg har ledelsen i ryggen på det frem til jeg eventuelt er borte, sa han til VG.
Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga har også fått hard medfart på sosiale medier etter kampen på Lillestrøm.
I tillegg til intervjuet med avisen, reagerte Discoverys eksperter sterkt på det han uttalte like etter kampslutt. Se video av intervjuet og ekspertenes reaksjoner under.
picture

Hudfletter Fagermo etter dette intervjuet: – Et lite stikk i magen til alle som er glade i Vålerenga

Ikke for pressen

Etter onsdagens kamp på Åråsen og de påfølgende uttalelsene i media, har altså Fagermo invitert supporterne til en prat. Det skal skje på Østblokka (tribunen på Initility) klokken 12:00 lørdag.
«Dette er en prat mellom Fagermo og supportere og ikke for pressen. Det er en mulighet for direkte kommunikasjon mellom partene», skriver VIF videre.
Klubben presiserer altså at dette ikke er et møte for media og pressen.
Allerede før kampen på Åråsen var Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson ute i media og forsvarte etter at VIF-fans, ifølge NRK, hadde ropt «Fagermo ut» etter tapet for Godset.
– Tenk om det ikke hadde vært en lyd, bare likegyldighet. Jeg tenkte på det der nylig, Kristiansund har ikke gjort annet enn å tape i år, men jeg har ikke hørt en lyd derfra. Herregud, det må være gørr kjedelig å være i en sånn klubb. Sånn er det alltid når man taper, fotball er følelser, mye blir sagt i affekt, og det er supporternes privilegium, sa han til kanalen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame