Populære sporter
All sport
Vis alt

Fagermo belønner stortalentet han «forelsket seg i» med ny kontrakt

Stein-Erik Stormoen

Publisert 22/07/2020 klokken 15:46 GMT+2

Osame Sahraoui (19) har skrevet ny kontrakt med Vålerenga. Den strekker seg ut 2023.

Osame Sahraoui

Foto: Scanpix

Allerede etter treningsleiren i februar fortalte VIFs da helt ferske trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport at han hadde blitt litt forelsket i Sahroui som fotballspiller.
Siden har han fått en god del spilletid på laget som ligger på tredjeplass med 16 poeng etter ni spilte kamper.
Han kom til klubben i 2014, og hadde i utgangspunktet en avtale ut 2021. Den avtalen er nå forlenget, melder klubben på sine nettsider.
– Dette er en veldig viktig signering for oss. Han er ung, han er lokal og han er en publikumsspiller. Det er en gutt jeg ble forelska i da vi var i Portugal, og her kan vi få et langt og godt forhold faktisk, sier Dag-Eilev Fagermo til vif-fotball.no.
– Det er en spiller som har det lille ekstra. Han er litt annerledes og ikke så lett å få tak i, og det å ha en slik spiller i Vålerenga er viktig både for kollektivet og det å bryte ned motstanderne, fortsetter han.
19-åringen selv sier han etter hvert håper å kunne spille seg til fast plass, og bli en viktig bidragsyter med mål og assist.
– Det er veldig stort å signere for Vålerenga. Selv om jeg har vært her en god stund og allerede fått bidratt litt i Eliteserien, er det veldig deilig å få det ned på papiret, sier Sahraoui til klubbens nettsider.
picture

Fagermo om stortalentet: – Jeg ble litt forelsket i ham

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame