OSLO (Eurosport.no)
Om en uke gjester Vålerenga Sarpsborg 08 i første serierunde av Eliteserien. Tirsdag gjorde Vålerenga siste finpuss på formen, da Bodø/Glimt gjestet Intility.
Eliteserien
Solbakken valgte Berisha: Må be ham løpe mindre
13 TIMER SIDEN
Det ble seier i generalprøven, men mot slutten av kampen kom det et skår i gleden.
I det 82. minutt ble Aron Dønnum liggende og vri seg i smerter etter en duell med Bodø/Glimts Foosnæs. VIF-profilen kunne ikke fortsette og gikk av banen med tydelige smerter.
– Fy faen det er vondt. Jeg har slått skulderen ut av ledd en gang før, og har aldri hatt så vondt av en fotballskade før. Så det gjør vondt, og skuldra har blitt litt vinglete etter det. Men det går fint. Et par dager nå hvor det er litt stivt, så går det over, sier en optimistisk Dønnum til Eurosport etter kampen.
Se Dønnum-smellen. Video med tillatelse fra VG+. Saken fortsetter etter videoen.

Her må Dønnum gi seg

Fagermo avdramatiserer

Skaden kunne tyde på dårlige nyheter for Vålerenga, men når Eurosport snakker med Fagermo etter kampen avdramatiserer han det hele.
– Det går fint det. Jeg kan ikke garantere noe men det ser bra ut, heldigvis. Det gjenstår å se i morgen når ting har fått lagt seg, men det ser i hvertfall ikke så galt ut, sier Fagermo.

Slik var kampen

Innbytter Peter Michael Godly ble matchvinner med sin scoring etter en snau times spill mellom eliteserielagene i fotball.
Deyver Vega og Matthías Vilhjálmsson fikk muligheten på topp fra start av Dag-Eilev Fagermo, men de ble erstattet av Aron Dønnum og Peter Michael Godly etter pause.
Det manglet en del presisjon i angrepsspillet til begge lagene i 1. omgang. Etter en fartsfylt åpning sank tempoet og spillet ble litt for tregt og omstendig. Det var ikke flust med sjanser de første 45 minuttene. Vålerengas Vega var nærmest scoring før pause.
I annen omgang ble det noe bedre kvalitet hos hjemmelaget. Bård Finne hadde en suser i tverrliggeren. Kort etter var han tilrettelegger da hans corner fant Peter Michael Godlys hode, og i duell med Glimts Marius Høibråten gjorde innbytteren 1-0.
Bodø/Glimt har bare fått spilt én treningskamp tidligere i koronapausen, og det var i 0-1-tapet for RBK for en drøye uke siden. Glimt-trener Kjetil Knutsen har mer å jobbe med inn mot serieåpningen borte mot Viking 16. juni.
(Eurosport.no/©NTB)
Se høydepunktene fra kampen. Video med tillatelse fra VG+:

Fagermos VIF med seier en uke før seriestart

Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
26/09/2021 PÅ 20:43
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
26/09/2021 PÅ 19:16