Populære sporter
All sport
Vis alt

Eurosport erfarer: Har spilt sin siste kamp for Stabæk

Oppdatert 03/10/2020 klokken 11:05 GMT+2

Etter det Eurosport.no erfarer har Andreas Hanche-Olsen spilt sin siste kamp for Stabæk. Etter det vi får opplyst er han ikke med i troppen som møter Sarpsborg 08 i kveld.

Andreas Hanche Olsen

Foto: Scanpix

  • Følg Sarpsborg 08 - Stabæk lørdag klokken 18.00 på Eurosport Norge eller Dplay. Få tilgang her.
Stabæks kaptein og forsvarssjef går mot et klubbskifte før overgangsvindet stenger natt til tirsdag. Torsdag skrev Eurosport.no at Standard Liége snuser på midtstopperen, men flere klubber skal ha meldt seg på i jakten på 23-åringens signatur.
Etter det Eurosport har grunn til å tro skal både belgiske Gent og italienske Lecce ønske midtstopperen. Likevel er det all grunn til å tro at det er Standard Liége som er Hanche-Olsens førstevalg i øyeblikket - de var også klubben som først viste interesse for forsvarsspilleren. Lecce skal være det minst aktuelle alternativet.
Emil Bohinen kobles også vekk til utlandet. Hør hva midtbanejuvelen ser etter i sin nye klubb. Saken fortsetter under videoen.
picture

Kan forsvinne innen kort tid – dette er det viktigste kravet for Stabæk-juvelen

Da Eurosport.no intervjuet Stabæk-spilleren om interessen fra Standard Liége tidligere denne uken, sa Stabæk-spilleren at han ikke visste noe konkret, «men jeg har hørt at det er interesse. Det er hyggelig med interesse, selvfølgelig. Jeg har ikke lagt skjul på at jeg har et mål om komme meg ut og spille i Europa, og da er selvfølgelig det en ålreit klubb».
Sportssjef i Stabæk, Torgeir Bjarmann, svarer følgende når han blir forelagt Eurosports opplysninger.
– Mye interesse, men Hanche trente for fullt i dag (fredag, red.anm.). Vi får se hva som skjer de neste dagene, skriver Bjarmann i en SMS.
Han ønsker ikke å si om Hanche-Olsen er i troppen som gjester Sarpsborg 08 lørdag kveld. Tidligere denne uken sa Bjarmann at interessen rundt Hanche-Olsen hadde økt etter at han ble tatt ut på A-landslaget.
– Men for så vidt har vi ikke store planer om å gjøre noe på den posisjonen. Samtidig har også han re-signert en kontrakt i år med intensjon om å selge hvis rett klubb og bud er inne. Nå nærmer det seg stengetid på vinduet og problemet er å erstatte ham, sa sportssjefen til Eurosport.no.
Andreas Hanche-Olsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser lørdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame