• Følg Sarpsborg 08 - Stabæk lørdag klokken 18.00 på Eurosport Norge eller Dplay. Få tilgang her.
Stabæks kaptein og forsvarssjef går mot et klubbskifte før overgangsvindet stenger natt til tirsdag. Torsdag skrev Eurosport.no at Standard Liége snuser på midtstopperen, men flere klubber skal ha meldt seg på i jakten på 23-åringens signatur.
Etter det Eurosport har grunn til å tro skal både belgiske Gent og italienske Lecce ønske midtstopperen. Likevel er det all grunn til å tro at det er Standard Liége som er Hanche-Olsens førstevalg i øyeblikket - de var også klubben som først viste interesse for forsvarsspilleren. Lecce skal være det minst aktuelle alternativet.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Emil Bohinen kobles også vekk til utlandet. Hør hva midtbanejuvelen ser etter i sin nye klubb. Saken fortsetter under videoen.

Kan forsvinne innen kort tid – dette er det viktigste kravet for Stabæk-juvelen

Da Eurosport.no intervjuet Stabæk-spilleren om interessen fra Standard Liége tidligere denne uken, sa Stabæk-spilleren at han ikke visste noe konkret, «men jeg har hørt at det er interesse. Det er hyggelig med interesse, selvfølgelig. Jeg har ikke lagt skjul på at jeg har et mål om komme meg ut og spille i Europa, og da er selvfølgelig det en ålreit klubb».
Sportssjef i Stabæk, Torgeir Bjarmann, svarer følgende når han blir forelagt Eurosports opplysninger.
– Mye interesse, men Hanche trente for fullt i dag (fredag, red.anm.). Vi får se hva som skjer de neste dagene, skriver Bjarmann i en SMS.
Han ønsker ikke å si om Hanche-Olsen er i troppen som gjester Sarpsborg 08 lørdag kveld. Tidligere denne uken sa Bjarmann at interessen rundt Hanche-Olsen hadde økt etter at han ble tatt ut på A-landslaget.
– Men for så vidt har vi ikke store planer om å gjøre noe på den posisjonen. Samtidig har også han re-signert en kontrakt i år med intensjon om å selge hvis rett klubb og bud er inne. Nå nærmer det seg stengetid på vinduet og problemet er å erstatte ham, sa sportssjefen til Eurosport.no.
Andreas Hanche-Olsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser lørdag.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53