Det bekrefter sportslig leder Eirik Opedal til Haugesunds Avis.
– Vi har fått booket Wadji på et fly ut av Senegal 18. mai. Han skal ankomme Haugesund 19. mai. Da går han i karantene i 14 dager, før han kan begynne å trene for fullt med oss, sier Opedal til avisen.
Med andre ord vil Wadji være tilbake i trening i starten av juni. Han hadde egentlig lov til å returnere til trening 19. mai, som følge av hans doping-utestengelse, men dette vil ikke være mulig fordi han må i karantene.
Eliteserien
– Jeg er tom for ord. Det er steike irriterende
11 TIMER SIDEN
Wadji kan være tilbake i kamp for FKH 19. juli. Da har han sonet dopingdommen på 14 måneder.

FKH ville gjøre alt

Denne uken fikk Eliteserie-klubber tillatelse til å state med fullkontakttrening på mandag. Det gjorde at det hastet ekstra med å få stjernespissen hjem igjen.
25-åringen har vært i hjemlandet, men hatt store problemer med å komme seg tilbake til Norge som følge av koronaviruset.
Den siste tiden har klubben forsøkt ulike løsninger og senest torsdag var det uklart hva som ville skje med Haugesunds spiss.
– Vi vil prøve å få han tilbake til Norge, men det er ikke så lett med tanke på reiserestriksjonene der borte. Vi vil likevel gjøre alt for å få ham hjem igjen, sa daglig leder i FKH, John Harald Log, til Eurosport.no torsdag.
Eliteserien
«Bortekongen»: – Hva snur det? Thomas Lehne Olsen snur det!
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
Avsløres toppscoreren i en liten løgn her?: – Neste!
11 TIMER SIDEN