• Få med deg kampen mellom Mjøndalen - Vålerenga på Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Markus Nakkim slo aldri gjennom i Vålerenga, og i mars ble overgangen til Mjøndalen klar. 23-åringen har siden ikke møtt gamleklubben i en offisiell kamp og har lenge gledet seg til søndagens oppgjør.
– Jeg kan ikke nekte for at det er den kampen jeg har gledet meg mest til i år. Det kommer til å bli spesielt og jeg kommer til å være veldig på. Så det blir gøy, sier Nakkim til Eurosport.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Har du litt «inside information» til Vegard Hansen om taktikk og diverse da?
– Jeg tror Vegard har god kontroll fra før av, men jeg skal bidra med den kunnskapen jeg har, smiler han.
Se hele intervjuet med Markus nakkim her. Saken fortsetter under videoen.

Brudd i hånden før møtet med gamleklubben: – Skal ikke la det stoppe meg

– En liten revansjelyst

Midtstopperen hadde vanskeligheter med å finne sin plass i startelleveren til Vålerenga, men i Mjøndalen ser det ut til å virkelig ha løsnet for Oslo-gutten.
Mjøndalen-trener Vegard Hansen har vist full tillitt og gitt Nakkim fast plass i startelleveren så langt i årets sesong.
– Jeg antar at Markus føler på en liten revansjelyst, men jeg tror han er såpass smart at han er ikke noe hevn-gjerrig eller gjør noe dumt sånn sett, sier Hansen til Eurosport før han fortsetter:
– Jeg tror han kommer til å spille en fornuftig og god fotballkamp igjen, så får jeg håpe han lykkes som han har gjort i de seks foregående matchene.

– En vanlig kamp

Laget fra Nedre Eiker ligger på en foreløpig åttendeplass før kampen mot Vålerenga på søndag. Med to plasser opp til motstanderlaget og kun ett poeng som skiller blir det viktig å sikre tre poeng, og det er nettopp det som først og fremst står i fokus hos Nakkim.
– Det kommer alltid til å være spesielt, men selvfølgelig er det viktig å ikke behandle den noe annet enn de andre kampene. Det viktigste er at vi tar med oss tre poeng, forteller Nakkim.
Og tre poeng har Mjøndalen-treneren stor tro på at laget skal klare.
– Det blir en av mange motstandere som jeg mener vi har kjempestore muligheter til å slå. Vi er på det nivået nå der vi føler at vi kan spille jevnt med klubber som Vålerenga. De får bare komme, så skal vi prøve å ta dem, sier Hansen.
Etter en uke med en etterlengtet pause fra det tøffe kampprogrammet kan du se Mjøndalen - Vålerenga på Eurosport Norge og Dplay fra klokken 18.00. Sikre deg tilgang her!
Sett denne?

Ekspertene fortsatt ikke overbevist: Tror ikke Glimt tar gull

Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53