I begynnelsen av sesongen var venstrebacken ute av laget fordi det var ventet å skje noe på overgangsfronten ganske raskt. Men da det likevel dro ut i tid, var han plutselig inne på laget igjen i mellomtiden.
Så ble han utvist og har måttet sone karantene. I kulissene har hele tiden en overgang til utlandet stått i fokus.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
7 TIMER SIDEN
Det har lenge vært spekulert i om han skulle være på vei til Ligue 1 i Frankrike og klubben Nimes, slik den franske storavisen L'Equipe tidligere har meldt. Nå har han skrevet en avtale som strekker seg ut 2023.
Sportssjef Mikael Dorsin bekreftet for noen dager siden at han var på medisinsk sjekk hos en utenlandsk klubb. Mandag formiddag poserer landslagsspilleren på et bilde med klubbens røde drakt. Han er tildelt trøye nummer 3.
– Vi visste hele tiden at det trolig kom til å skje noe i sommer – både for vår og hans del. Vi forventet et tilbud, men alt må veies, sa Dorsin da.
– Hvor mye penger trenger vi for å selge, og hva vil han selv? Hva er viktigst? Hvilke spillere har vi her – er det noen som kan ta over? Og etter vurderingen syntes vi at vi hadde det, fortsatte han.
Nimes ble nummer 18 og berget plassen i landets øverste liga forrige sesong. Ligaen valgte å avslutte sesongen grunnet koronaviruset. Haitam Aleesamis Amiens og Ruben Gabrielsens Toulouse rykket begge ned.
Meling fikk med seg to seriegull og NM-gullet i 2018 i sin tid i Trondheim.

Glimts gullform, tidenes mest fancy hodeplagg og Cavani-lookalike

Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Michelsen: – Så jævlig irriterende det vi driver på med
8 TIMER SIDEN