Populære sporter
All sport
Vis alt

Enda en sølvgutt på vei ut – kan bli solgt denne uken

Oppdatert 28/05/2020 klokken 19:04 GMT+2

Bodø/Glimt er i ferd med å selge enda en unggutt til utlandet.

Jens Petter Hauge

Foto: Scanpix

Etter det Eurosport erfarer er Jens Petter Hauge nær en overgang til belgisk fotball. Han skal ikke være klar ennå, men det skal være kun detaljer som gjenstår.
Etter det vi har grunn til å tro skal overgangssummen ligge på om lag ti millioner kroner.
Bodø/Glimt-ledelsen er ordknappe når det kommer til spillerlogistikk. Eurosport har tidligere vært i kontakt med daglig leder Frode Thomassen om saken, som da ikke ønsket å si noe konkret om opplysningene.
Dermed ser enda en spiller fra fjorårets sølvlag ut til å forsvinne fra Glimt. Fra før har de solgt både Håkon Evjen og Amor Layouni, mens Ricardo Friedrich og Erlend Dahl Reitan er borte grunnet henholdsvis utgått kontrakt og avsluttet låneopphold.
– Det har vært mye interesse rundt den aktuelle spilleren, men jeg kan ikke kommentere noe mer på nåværende tidspunkt, sier agent Atta Aneke til Eurosport.
Hauge ble en sentral brikke i Kjetil Knutsens mannskap etter at Layouni forsvant til egyptiske FC Pyramids i midten av september. 20-åringen startet de åtte siste kampene og scoret fire mål, hvorav to mot Rosenborg på Lerkendal.
På de 22 første kampene fikk unggutten 21 innhopp. Totalt bidro han med åtte målpoeng.
Nå ser han altså ut til å bli Glimts neste utenlandseksport. Ifølge Eurosports opplysninger er partene optimistiske med tanke på å komme i mål med forhandlingene.
– Det er jo en spesiell tid vi er inne i. Det blir spennende å se hvordan klubber vil opptre når vinduet her hjemme åpner igjen, sier Thomassen.
Det eneste Glimt-lederen kan bekrefte, er at klubben ønsker å få på plass en ny keeper før sesongstarten. Per nå er Nikita Haikin det eneste etablerte alternativet i A-stallen.
picture

Indre bane: Arenalyd, tenningsnivå og en fæl regnskapsfører

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame