Den tidligere Start-treneren peker på flere spennende spillere, som han selv mener kan være høyaktuelle for de større klubbene utenfor landets grenser.
1. Tobias Christensen (Molde FK)
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
20 TIMER SIDEN
– Christensen er uredd, ambisiøs og han er tøff i hodet. Han har også utrolig gode basisferdigheter. Dette er alle egenskaper som de større og utenlandske klubbene ser etter. Jeg har selv trent Christensen, og vet han hadde et feil fokus tidligere. Nå har han skjønt hva det handler om, og tatt med seg mye lærdom. Jeg er sikker på at han kommer til å ta det neste steget veldig snart. Selv mener jeg han kan ligge an til å bli Eliteseriens beste spiller i år.
2. Aron Dønnum (Vålerenga)
– Dønnum er som Christensen veldig uredd, og de er på flere måter ganske like. Vålerenga-kanten har også gode basisferdigheter, samtidig som han ønsker å vise seg frem. Han står støtt i laget, er uredd og vil utfordre. Dønnum og Christensen er kanskje den største råvaren innen norsk fotball nå, og det er akkurat sånne gutter utenlandske klubber vil ha.
3. Niklas Fernando Nygard Castro (Aalesunds FK)
– En til uredd type som jeg mener det er verdt å merke seg er Aalesunds Niklas Castro. Han har en fantastisk høyre fot, er bevegelig og flink til å komme til avslutninger. I likhet med Dønnum og Christensen som nevnt over, så er heller ikke Aalesund-spissen redd for å prøve. Castro kan også brukes i flere posisjoner som både kant, spiss og bak spiss.
4. Patrick Berg (Bodø/Glimt)
– Glimt-spilleren var fantastisk god i fjor i sin nye posisjon som sentral midtbane. Berg er utrolig flink med ballen, bra i posisjonsspillet, og har en stor radius. Det at han spiller på et lag som Bodø/Glimt, hvor han tydelig blir lagt merke til og satt pris på, er et fint springbrett til å kunne ta det neste steget opp.
5. Andreas Linde (Molde)
– Linde er en solid keeper, med en bra rekkevidde og som har utviklet seg fint over tid. Linde har også fått Europa Cup-erfaring, og han står i mål for fjorårets seriemester. Da blir du lett å legge merke til, og det er et fint utstillingsvindu til de større klubbene.

Ler av egen Ronaldo-sammenligning

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
EN DAG SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
EN DAG SIDEN