MARIENLYST/NADDERUD (Eurosport.no):
Forrige uke kunne Eliteserie-klubbene endelig trene med fullkontakt igjen. Med en liten måned til sesongen sparkes igang jobbes det nå intenst med å bli best mulig rustet til et kampprogram som blir tettpakket fra start.
Og det spørs om det noen steder jobbes mer intenst enn i Drammen. Fra forrige mandag og frem til første serierunde skal Strømsgodet-spillerne nemlig gjennom hele 43 treningsøkter.
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
5 TIMER SIDEN
– Det går rykter om 43 økter før seriestart. Det høres ut som et voldsomt kjør?
– Ja, det er ikke bare et rykte, det er fakta det. Så det er...Henrik elsker jo å trene, det er ikke noen tvil om det. Vi trente over to timer på mandag, hadde en tøff økt nå (tirsdag formiddag, red.anm.) og så skal vi ha en ny økt om noen timer, sier Godset-spiller Niklas Gunnarsson til Eurosport.
Drammensernes nysignering tror trener Henrik Pedersen har blitt inspirert av tysk mentalitet i måten han jobber på.
– Han har jo vært i Tyskland i mange år, hvor de er kjent for å trene mye. Han har sikkert tatt med mye inspirasjon og erfaring derfra, så er det vi som får gjennomgå for det.
– Hva tenker du om mengdene? Det høres ekstremt ut?
– Det er mye, men jeg synes det er fint – fullfører man alle øktene, så er man veldig godt i rute. Det blir spennende å se når vi har kommet oss gjennom alle 43, smiler Gunnarsson.

– Han har ikke trent så hardt i hele karrieren

På Nadderud må Stabæk-spiller Emil Jonassen trekke på smilebåndet når han hører om Eliteserie-rivalens treningsmengder. Jonassen er nemlig god kompis med Godset-spiller Gunnarsson.
– Jeg har hørt at de trener hardt i Drammen. Han sier han ikke har trent så hardt som han gjør nå i hele karrieren, sier Jonassen.
– Tallene er ikke like ekstreme i Stabæk?
– Jeg har ikke oversikt over tallene her, men det hørtes veldig mye ut.
En som har oversikt, er Stabæk-trener Jan Jönsson.
– Vi kommer nok ikke opp i 43 treninger her. De har sikkert kontroll på sitt antall der borte, så får vi ha kontroll på vårt her, smiler svensken.

Her er Eliteserie-klubbene som må få på plass erstattere

Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
I GÅR PÅ 13:07
Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49