Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-klubb tror på trening med fullkontakt fra og med neste uke

Kristian Oma

Oppdatert 05/05/2020 klokken 15:28 GMT+2

I Sarpsborg 08 håper man på knallharde taklinger på treningsfeltet fra og med mandag.

sarpsborg

Foto: Eurosport

SARPSBORG (Eurosport.no):
Sarpsborg 08-veteran Joachim Thomassen er klar for å endelig kunne bruke fysikken igjen på trening etter helgen.
– Den første som skal få seg en sugende takling blir Steffen Lie Skålevik som ikke holdt løftet om å komme tilbake med kreps til meg etter korona-ferien, smiler kapteinen etter tirsdagens formiddagsøkt.
Eliteserie-klubben trener nå i grupper på fem og fem. Klubben har også delt opp øktene i to, slik at kun halve troppen er på banen samtidig.

Har kjempetro på gode nyheter

Torsdag kommer myndighetene med en ny oppdatering rundt treningsrutiner. Sarpsborg 08-gjengen har kjempetro på gode nyheter.
– Vi tror det blir en løsning for fotballen snart ut i fra signalene som kommer. Vi tar sikte på å starte med normale treninger fom neste uke så sant det gies grønt lys, sier Thomassen.
Trener Michael Stahre mener gruppen ser skarp ut, men gleder seg til å se spillerne kjempe om ballen på normale fotball-premisser.
– Vi trenger minst tre uker med treninger og treningskamper for å være klare. Vi har vel lært oss å vente på beskjeder nå, men håpet at vi er i gang med full trening og kontakt så snart som mulig, sier Stahre.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
picture

Åpner opp om de absurde Lerkendal-minuttene: – Som en Norway Cup-kamp

– Ser ikke hvorfor det skal være vanskeligere enn frisører og barer

Sportssjef Thomas Berntsen mener skylaget over norsk fotball endelig ser ut til å lysne.
– Vi er klare. Fotballspiller er vant til å leve i et hygiene-regime, og jeg ser ikke noen grunn til at det skal være vanskeligere å åpne fotballen enn for eksempel frisører og barer. Spillerne er kjempemotiverte for å komme i gang, sier Berntsen, som tror profesjonelle fotballspillere vil takle de nye kjørereglene fra helsemyndighetene uten problemer.
Og hvorfor ikke Steffen Lie Skålevik kom med kreps til kaptein Thomassen?
– Vi fikk ikke satt ut alle teinene, og det ble ikke like mye tid til krepsefiske – da var Thomassen den første på listen som måtte strykes, forteller spissen fra Sotra – som dermed er forberedt på fysisk kontakt med kapteinen etter helgen.
Sjekk Eurosports sendeskjema her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame