Eurosport erfarer at Odd har avslått et bud fra Haugesund på keeper Egil Selvik. Sisteskansen står med totalt 90 minutter på banen for Odd denne sesongen, og har tidligere i år blant annet vært ønsket av seriemester Bodø/Glimt.
I mars kom nemlig de helgule med flere flere bud på Odd-keeperen, men samtlige ble avvist av skiensklubben. Selvik viste tydelig misnøye rundt situasjonen i Odd, og uttalte blant annet at klubben «bremser» utviklingen hans.
Nå kan det derimot se ut til at en ny Eliteserie-klubb kaster seg inn i kampen om Egil Selvik.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24

Ønsker å forlate Odd

Selvik er selv svært positiv til å flytte vestover.
– Haugesund er en fin klubb, og vil være en veldig fin overgang for meg, sier Odd-keeperen til Eurosport.no.
– Hvordan ser du på framtiden din i Odd nå som vi går inn i 2021?
– Ettersom Odd nå har hentet en ny keeper (Leopold Wahlstedt fra Arendal, journ.anm), så ønsker jeg å forlate klubben, svarer en ærlig burvokter.
Selvik kom fra moderklubben Sandnes Ulf i februar 2019, etter ha å tilbragt hele 2018-sesongen på lån i Øygarden (daværende Nest-Sotra).
Sportslig leder i Haugesund Eirik Opedal ønsker ikke å si noe om budet på Selvik, men er tydelig på at keeper er en posisjon de jobber med å få inn.
– Vedrørende spillerlogisitkkk, så har vi to keepere i stallen og ønsker, som alle andre lag, å gå inn i en ny sesong med tre keepere, skriver Opedal i en SMS til Eurosport.no.

Vil ikke kommentere

Heller ikke sportssjef i Odd Tore Andersen ønsker å kommentere Selvik-budet overfor Eurosport.no, men ettersom Odd nå står registrert med fire keepere i stallen – Leopold Wahlstedt, Petter Hagen, Egil Selvik og Sondre Rossbach – er det naturlig å tenke at en av disse ikke blir med inn i 2021.
Før desember hadde Odd en rekke spillere på utgående kontrakt. Med Fredrik Nordkvelle til Urædd og Fredrik Semb Berge som legger opp, har listen nå minsket betraktelig. En av spillerne som derimot fortsatt står uten kontrakt om drøye to dager er kantspiller Elbasan Rashani.
– Rashani er på utgående, og vi har ikke kommet fram til noe forelngelse på han. Han har sagt at han vil vente og se, og det må vi akseptere. Vi har ikke gjort noen avtaler med han, forteller Andersen til Eurosport.no.
Samtidig bekrefter sportssjefen at angrepsspiller Robin Simovic ikke spiller i Odd-drakt i 2021.
– Simovic er ferdig i klubben. Han ønsket kun å fullføre det året her, sier Andersen.
– Hva er status på spillertroppen nå?
– Per nå er det 20 spillere i stallen, og vi har helt klart et ønske om å øke det tallet til 22 eller 23, fortsetter han.
Tore Andersen forteller videre at klubben ønsker å ta en prat om mulighetene for å forlenge med Vladimir Rodic. Samtidig har klubben sagt ifra til Marius Bustgaard Larsen, som er på utgående kontrakt, at han jobber med å se seg om etter noe annet.
Sett denne?

Rørt til tårer av lagets bragd: – Dette er ikke for folk flest

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51