• Søndag ruller Eliteserien i gang igjen, med blant annet Kristiansund - Lillestrøm på discovery+. Lad opp til runden med Fotball Direkte allerede fra klokken 14:30 - sikre deg tilgang her!
Fredag var Discovery på plass på Åråsen for å lodde stemningen etter årets første trepoenger i Eliteserien. Etter at Gjermund Åsen serverte samboer Thomas Lehne Olsen, som igjen styrte ballen mesterlig bak en utspilt Sondre Rossbach i Odd-buret, fikk Lillestrøm med seg alle tre poengene i deres tredje kamp i sesongen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
Geir Bakke gjorde to endringer i det bakre leddet fra tapet mot Viking tidligere i uka, der både Espen Garnås og Mads Hedenstad Christiansen kom inn for henholdsvis Philip Slørdahl og Alex Craninx.
Og det er kanskje ikke uten grunn at Hedenstad Christiansen, som tidligere denne måneden signerte en ny kontrakt med Lillestrøm, går under kallenavnet «Smultringen». I sin første kamp for året, noe som også var 20-åringens Eliteserie-debut, holdt han nullen og innkasserte nok en smultring.
– Det var veldig gøy. Det å spille for Lillestrøm i Eliteserien for første gang var en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Hedenstad Christiansen til Discovery.

Overraskelse

Tar man en titt på Twitter-kontoen til sisteskansen, er det spesielt én ting som går igjen. Smultring-emojien er godt brukt, og heller ikke etter kampen mot Odd klarte sisteskansen å dy seg:
Mens Discovery snakker med Mads Hedenstad Christiansen om torsdagens kamp og keepersituasjonen i LSK, kommer Pål André Helland bak ryggen til keeperen for å overrekke en gave til 20-åringen.
– Her får du en smultring, vel fortjent, sier Pål andre Helland og overekker en innpakket smultring (donut) til keeperen.
– Takk, takk, må bli flere av disse, sier en lettere overrasket sisteskanse.
– Ja, får bare ikke håpe det blir for mange, smiler Helland.
– Nei..., ler Hedenstad Christiansen.
På spørsmål fra Discovery om 20-åringen nå er klar for på leve opp til kallenavnet sitt, svarer han følgende:
– Ja, absolutt, det er planen. Det har jo blitt en morsom greie på Twitter, så tydelig at folk liker det.
Se sekvensen med Hedenstad Christiansen og Helland her (saken fortsetter under videoen):

Her overraskes keeperen av Helland: – Vel fortjent!

– Mads i førersetet

Etter kampen mot Odd ga LSKs hovedtrener Geir Bakke lovnader om at Mads Hedenstad Christiansen også får sjansen mellom stengene i søndagens kamp mot Kristiansund på Nordmøre. Dette bekreftet han også under fredagens trening på Åråsen.
– Ja, det står jeg fortsatt for. Konkurransen på keeperplassen er god, der vi har to meget sterke keepere, men akkurat nå er det Mads som er i førersetet, sier Bakke til Discovery.
Det tar sisteskansen som en tillitserklæring.
– De er villige til å satse på meg, og det er en grunn til at de ønsket at jeg skulle signere en ny kontrakt. Jeg har også stor tro på det prosjektet her, understreker keeperen.
– Nå skal jeg bare fortsette i det sporet jeg er i nå. På torsdag var det ganske lett å stå bak der, så jeg skal bare fortsette å gjøre det jeg vet at jeg er god på, legger han til.
Hovedtrener Bakke ønsker også å skryte av keeperen etter torsdagens smultring.
– Mads leverte en bra kamp. Han utstrålte ro og trygghet bak der, og bidro sterkt til at laget fungerte, sier han til Discovery.
Sett denne?

Seieren ga selvtillitsboost: – Det passet veldig godt

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33