– Jørgen Strand Larsen ser ut som en million, akkurat som under fjorårets oppkjøring, men i år vil han levere i serien også. Solgt til sommeren?, skriver Eurosports ekspert Joachim Jonsson på Twitter.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
I GÅR PÅ 20:43
Kampen startet i det svenske lagets favør. Gultrøyene fra Göteborg tok kontrollen fra start. Allerede i det tredje minutt avslutter Häken på mål, men Mitov-Nilsson har kontroll og bokser ballen ut til corner. Det var et tydelig aggresivt Häken-lag, som presset Sarpsborg 08 de første minuttene. I det tiende minutt snudde det, og Sarpsborg 08 leverte gode bevegelser med få touch. Jonathan Lindseth fikk ballen, og sendte den elegant frem til Jørgen Strand Larsen. Unggutten vippet den enkelt over keeper, og det sto 1-0 til Sarpsborg 08.

Tomålsseier

Det er tydelig at blåtrøyene tok tilbake kontrollen på kampen etter 1-0 målet, og første omgang var preget av flere gode sjanser for Sarpsborg 08.
– Vi gjør en god innsats i første omgang. Strand Larsen setter et fint mål, og vi gjør mye av det vi ble enige om før kampstart, sier Sarpsborg 08-trener Mikael Stahre til Direktesport i pausen.
Andre omgang startet åpent, og det var tydelig at det var to lag som var sultne på seier. Men i det 73. minutt fikk Strand Larsen igjen ballen. Etter en perfekt touch på midtbanen, løpte 20-åringen fra Häckens forsvarsrekke uten problemer. Alene med keeper satt han den uforstyrret i mål, og det står 2-0 til Sarpsborg 08.
Det blir dermed tomålsseier til Sarpsborg 08, før turen nå går videre til Marbella.

Øvrige treningskamper

På Arkicon Arena på Flekkerøy har IK Start vært i aksjon mot Fløy IL. Der kom det også en tidlig scoring allerede i det 4. minutt. Gudmundur Tryggvason kom til avslutning innenfor 16-meteren. Islendingen satte ballen i mål via stolpen. I det 55. minutt kom reduseringen da Fløy kontret, og Lasse Sigurdsen satte utlikningsmålet. Kampen endte 1-1.
Aalesund tok i mot Hødd på Color Line Stadion. Hjemmelaget gikk raskt i ledelsen, og ledet 4-0 til pause. I andre omgang spilte Hødd seg inn i kampen igjen, og klinket inn to mål i henholdsvis det 69. og 77. minutt. Sunnmørsoppgjøret endte med 4-2 seier til Aalesund.

Dette er Sarpsborg 08s nyeste signering

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
I GÅR PÅ 19:16
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
I GÅR PÅ 19:14