MOLDE / OSLO (Discovery):
Midt under Moldes storseier mot Brann lot Discovery-ekspert Tor Ole Skullerud seg begeistre av Aursnes, og lanserte ham som en mann for Norge.
Eliteserien
Se høydepunktene: Overlegne Bodø/Glimt ydmyket Odd i målfest
20 TIMER SIDEN
– Det er ikke så mange i dagens Eliteserie som banker hardt på døra til Ståle Solbakken, men jeg har lenge vært av den formening at han fortjener muligheten. Han har vært stabilt god over lang tid, ikke bare i Norge, men også i Europa, sa Skullerud.
Nå er 25-åringen tatt ut av Ståle Solbakken – etter dramaet i kulissene, der Abid Raja ga klarsignal til at plan A med hjemlige spillere i troppen kunne iverksettes, bare 30 minutter før uttaket.
Det tas godt imot på Aker stadion. Ifølge Molde-trener Erling Moe var det på tide.
– Ja, det er det. Det er korrekt. Det var artig for «Aurs» at han får betalt for det han lagt ned. Dette er en fin påskjønnelse, at de også ser hvordan utviklingen hans har vært og hvor nyttig han forhåpentligvis kan bli for det laget også, sier Moe til Discovery.
Midtbanekameraet Magnus Wolff Eikrem går enda lengre i sin rosende omtale.
– Det er så fortjent. Nesten helt siden jeg kom tilbake i 2018, har jeg syntes at han har vært den beste spilleren i Eliteserien, sier han til Discovery.
– Det er ikke deg?
– Nei, det året vi vant ... I fjor, i Europa, det er så utrolig fortjent. Han er en så profesjonell gutt. En skikkelig Molde-spiller.
Torsdag venter et stormøte mellom Molde og Vålerenga, og en annen fersk landslagsuttatt spiller i Aron Dønnum.
– Dønnum ser jo ut som en milliard. Eller en million, i hvert fall, kommenterer Eikrem.
De to andre nykommerne fra Eliteserien i Solbakkens tropp, er Rosenborgs Kristoffer Zachariassen og Bodø/Glimts Fredrik Bjørkan.
Les mer om hvordan Aursnes har tatt samboeransvar på kjøkkenet og fått ned fettprosenten til både seg selv og Eirik Hestad her.
Her overrasker Fagermo Dønnum med gladbeskjeden:

Her overrasker Fagermo Dønnum med gladbeskjed

Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg-debutanten imponerte i seieren mot Hamkam
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen med gode nyheter til Glimt-fansen: – Mye tyder på at han blir værende
I GÅR PÅ 17:19