Stabæk - Sarpsborg 08 3-0
Stabæk og Eirik Kjønø har vært produktive i overgangsvinduet denne sommeren, og de siste ukene har en fire nye fjes dukket opp på Nadderud.
Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
EN DAG SIDEN
Mot Sarpsborg 08 søndag var samtlige en del av startelleveren.
For mens danske Kasper Pedersen og svenske Victor Wernersson tok plass på hver sin back, fikk katalysatoren Martin Høyland – som ble hentet fra Kjønøs gamleklubb Grorud – plass sentralt på midten. På topp startet Pål Alexander Kirkevold, som har 31 kamper for søndagens motstander Sarpsborg 08 tilbake i 2016.

Se høydepunktene: Ny seier for Stabæk og Kjønø

Edvardsen-show

Kjønøs endringer viste seg å gi umiddelbar effekt. Der Martin Høyland spilte sin første kamp i Eliteserien, var det en annen tidligere Grorud-spiller som stjal overskriften - nok engang.
Oliver Edvardsen er rett og slett i fyr og flamme om dagen. Før kampen mot Sarpsborg 08 hadde kantspilleren scoret i tre strake kamper for Stabæk, og den rekken stoppet overhodet ikke søndag. For etter at Simen Wangberg sendte Stabæk i føringen allerede etter åtte minutter spilt - attpåtil med målgivende pasning fra Oliver Edvardsen, skulle det meste dreie seg om det 22 år gamle hurtigtoget.
Først doblet Edvardsen Stabæk-ledelsen like før pause, før han elleve minutter senere la på til 3-0.
– Oliver Edvardsen er kanskje i sin livs scoringsform, sa Discovery-kommentator Kenneth Fredheim like etter at Edvardsen hadde satt inn sitt andre for dagen.

Fem mål på fire kamper for Edvardsen: – Det går bra om dagen

– Det går bra om dagen

Kun noen få minutter før slutt ble Edvardsen - ikke veldig overraskende - kåret til banens beste spiller.
– Det begynner å toppe seg nå. Det går bra om dagen, sa Edvardsen til Discovery etter kampslutt.
Seieren over Sarpsborg 08 er Stabæks andre trepoenger på eget gress i Eliteserien 2021. Det er også Stabæks fjerde seier på rad, inkludert to cupkamper.
– Dette er ekstremt deilig. Nå begynner vi å se ut som et lag. Det er mye vi må forbedre, men nå ser vi rett og slett ut som et fotballag, sa Kjønø etter kampen.
PS: Kristian Fardal Opseth scoret Sarpsborg 08s eneste mål i kampen.

Legger opp: – Jeg har fått mer ut av potensialet mitt enn Braut Haaland

Eliteserien
Se høydepunktene fra målkalaset
02/10/2022 KLOKKEN 20:33
Eliteserien
Odd med uavgjort borte mot Haugesund – dette skjedde i kampen
02/10/2022 KLOKKEN 17:41